عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

در قالب طرح سلامت نوروزی؛ هزار و ۳۸۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهرستان دشتی انجام گرفت

مهندس پرویز احمدی در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: هم‌زمان با اجرای طرح سلامت نوروزی، هزار و ۳۸۰ مورد بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهرستان دشتی توسط ۱۰ نفر از کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای انجام گرفت.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی افزود: در پی انجام این بازدیدهای بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک رستوران تعطیل و مهروموم و ۲۱ مورد از صنوف متخلف به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی شدند.
وی با اشاره به انجام ۸۰۸ موردسنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی افزود: ۱۷۸ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته در سطح شهرستان در ایام نوروز معدوم شد.
این مقام مسئول همچنین از انجام هزار و ۲۸۹/مورد کلر سنجی و ۸۲ مورد نمونه‌برداری میکروبی آب آشامیدنی شهرستان در این ایام خبر داد.
مهندس احمدی همچنین تصریح کرد: محل‌های عرضه مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان نظیر مراکز عرضه‌کننده زولبیا و بامیه، آش و حلیم و نیز شیرینی فروشی‌ها و نیز مساجد و حسینیه‌ها تحت نظارت مستمر کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای قرار دارند.

انتهای پیام/ م ا ۳۰۴۰