رئیس شبکه بهداشت و درمان جم: تشدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز / گزارش تصویری
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جم، احمد قاسمی در حاشیه گشت مشترک بازدید از صنوف در شهرستان جم اظهار داشت: از ابتدای آغاز طرح نوروزی سلامت تاکنون ۲۲۷ بازدید از صنوف متخلف در شهرستان جم انجام شده است.
قاسمی با بیان اینکه ۵ صنف متخلف به تعزیرات معرفی شدند افزود: در این ایام به همکاری سایر دستگاههای نظارتی ۱۲ بازدید مشترک از صنوف انجام گرفت.
وی از تعطیلی ۲ واحد صنفی متخلف در جم خبر داد و گفت: یک کافهرستوران به دلیل عرضه قلیان و یک فست فودی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی توسط شبکه بهداشت و درمان جم پلمب شد.
وی با اشاره به اینکه در ایام طرح نوروزی بالغ بر ۵۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته جمعآوری شد افزود: نظارت بر نانواییها، مراکز عرضه آش، حلیم، زولبیا بامیا در ایام ماه مبارک رمضان بهصورت جدی در دستور کار کارشناسان بهداشت محیط شهرستان قرار دارد.
قاسمی خاطرنشان کرد: کارشناسان بهداشت محیط و بهورزان تعداد ۵۴۰ مورد کلر سنجی از شبکه توزیع آب آشامیدنی انجام دادند.
وی با تاکید بر اینکه ارتقا و حفظ سلامت شهروندان و مهمانان نوروزی از اهداف اصلی این طرح است گفت: بازدید از رستورانها، مراکز عرضه مواد غذایی، محلهای اسکان در دستور کار بازرسین بهداشتی قرار دارد و بهصورت مستمر و حتی در ایام تعطیل این پایشها انجام میگیرد.
قاسمی خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ اطلاع داده و بازرسین بهداشت محیط نیز در اولین فرصت به شکایات مردمی رسیدگی خواهند کرد.
انتهای پیام/ م.م ۳۰۲۰