نظارت ویژه کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در تعطیلات نوروز
اهم اقدامات صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشت محیط معاونت در تاریخ های دوم و سوم فروردین ماه ۱۴۰۲به شرح ذیل می باشد؛
نظارت و پایش کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی از مراکز تهیه و تولید زولبیا و بامیه
نظارت و پایش مدارس منتخب اسکان نوروزی به همراه مسئولین ستاد اسکان آموزش و پرورش
بازدید از رستوران ها، سوپرمارکت ها، مجتمع خدمات رفاهی ثامن الائمه
بررسی زنجیره سرد مواد غذایی با استفاده از دستگاه پرتابل دماسنج
بررسی روغن های مصرفی در مراکز تهیه و تولید موادغذایی، زولبیا و بامیه با دستگاه پرتابل روغن سنج
استفاده از تجهیزات شوری سنج جهت بررسی میزان نمک خمیر در نانوایی ها
بازدید از بوفه و سرویس های بهداشتی راه آهن
کلر سنجی و نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی
نمونهبرداری از موادغذایی
رسیدگی به شکایات مردمی واصله و سامانه ۱۹۰