عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان در برنامه پزشک شمااز تغذیه سالم اینچنین گفت:

با توجه به در پیش بودن نوروز و ایام مسافرت و دید بازدید و همچنین تقارن آن با ماه مبارک رمضان و روزه داری، توجه به نکات تغذیه سالم به منظور حفظ و ارتقاء سلامت اهمیت دارد.

انتخاب غذا، نوع و میزان خوراکی و تنقلات بویژه دید و بازدید های ایام عید بسیار اهمیت دارد. بویژه در گروه میانسالان و سالمندان که بطور معمول درگیر یکی از بیماری های غیر واگیر مانند فشار خون بالا، دیابت، یا چربی خون هستند.

همچنین در ایام روزه داری انتخاب غذای مناسب در سحر که مانع عطش و ضعف شود و همچنین کم حجم و پرکالری، کم نمک و کم چرب باشد مهم است.

وعده افطار معمولا با مایعات گرم و با شیرینی کم و نان و خرما و پنیر  به همراه سبزی و سالاد  شروع می شود و باید ضمن تامین آب و انرژی بدن بتواند املاح و ویتامین های ضروری را تامین نماید.