عمومی | دانشگاه بیرجند

آزمون سراسری مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۲ در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و  دبیر ستاد استانی آزمونها در خراسان جنوبی با اعلام اینکه آزمون سراسری مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۲ بصورت همزمان با کشور در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود، گفت: آزمون مقطع دکتری سال ۱۴۰۲ در نوبت صبح روز پنجشنبه ۱۱ اسفندماه جاری با رقابت ۱۳۶۸ داوطلب شامل ۶۱۸ داوطلب زن و ۷۵۰ داوطلب مرد در ۲۴۷ کد رشته آغاز می‌شود. وی همچنین در توضیح روند برگزاری آزمون سراسری کارشناسی ارشد، اعلام کرد: داوطلبان در آزمون سراسری کارشناسی ارشد در نوبت عصر پنجشنبه ۱۱ اسفند و  نوبت صبح و عصر روز جمعه ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ به رقابت خواهند پرداخت. وی با اعلام اینکه در آزمون کارشناسی ارشد ۴۸۷۶ داوطلب خراسان جنوبی به رقابت خواهند پرداخت، بیان داشت: از این تعداد ۲۵۶۲ داوطلب زن و ۲۳۱۴ داوطلب مرد هستند. دکتر حسینی‌واشان با تاکید بر اینکه داوطلبان محترم به موقع به سامانه سنجش آموزش کشور مراجعه و  ضمن دریافت کارت ورود به جلسه آزمون به تاریخ و ساعت برگزاری آزمون توجه نمایند، گفت: همراه داشتن کارت ملی و کارت شرکت در آزمون عکس دار برای ورود به جلسه الزامی می باشد. وی با تاکید براینکه به همراه داشتن هرگونه وسیله فلزی و الکترونیک و هوشمند در جلسه آزمون ممنوع می‌باشد، ادامه داد: به همراه داشتن خودکار آبی، مداد، پاک کن و مدادتراش ساده در جلسه آزمون لازم است.
دبیر ستاد استانی آزمونها در خراسان جنوبی اضافه کرد: داوطلبینی که کارت داوطلبی آنها دارای نقص یا اشتباه است باید جهت رفع مشکل در روز چهارشنبه ۱۰ اسفندماه به باجه رفع نقص واقع در پردیس شهدا و در تایخ‌های ۱۱ و ۱۲ اسفندماه به سازمان مرکزی دانشگاه واقع در پردیس شوکت آباد مراجعه نمایند.
دکتر حسینی با توجه به حضور مراجعان از شهرستان‌های دیگر به داوطلبان بیرجندی توصیه کرد برای جلوگیری از بروز ترافیک حتی الامکان از وسایل حمل و نقل عمومی (خدمت دهی از میدان ابوذر) استفاده نمایند.