عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

نخبه بوشهری پیش از موعد به مرتبه استادی ارتقا یافت

برای ارتقا از مرتبه دانشیاری به استادی باید ۴سال از کسب مرتبه دانشیاری گذشته باشد که در این مورد خاص سه سال پس از اخذ مرتبه دانشیاری درخواست ارتقا به هیات ممیزه مرکزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ارسال شد که با تصویب اولیه در ۵ شهریور ماه سال‌جاری زمینه ارتقا پیش از موعد مهیا شد.


در پی تصویب اولیه، مدارک و مستندات برای طرح در هیات ممیزه ارسال شد و در یکصد و شصت و سومین جلسه هیات ممیزه مرکزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به تصویب رسید و به مرتبه استادی ارتقا یافت.


دکتر مجید اسدی عضو هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر طی حکمی از طرف وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقا یافت.


وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این حکم آورده است: تلاش‌های خالصانه‌ای که برای اعتلای علمی و تعالی معنوی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی صورت می‌پذیرد از مصادیق باقیات الصالحات بشمار می‌رود و در پرونده اعمال، درخشان و جاودان باقی خواهد ماند.


دکتر سید حسن هاشمی افزوده است: تحقق اهداف متعالی و آرمان‌های علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مرهون نقش‌آفرینی و سربلندی سرداران عرصه‌های علم و معنویت و جهادگران عرصه‌های تحقیق و فن‌آوری خواهد بود.


دکتر مجید اسدی دارای مدرک پزشکی از دانشکده پزشکی بوشهر و تخصص در رشته پزشکی‌ هسته‌ای از دانشکده پزشکی تهران است و دوره‌های فلوشیپ تصویربرداری پیشرفته پزشکی از دانشگاه هاروارد، فلوشیپ PET-CT از دانشگاه استانفورد، دوره آمادگی در برابر حوادث پرتویی از دانشگاه جان هاپکینز و فلوشیپ قلب و عروق (پزشکی هسته ای) از انجمن قلب آمریکا و آسیا را با موفقیت گذرانده است.


تا کنون از این نخبه بوشهری بیش از ۲۰۰ مقاله در مجلات معتبر بین‌المللی علمی پژوهشی به چاپ رسیده و ۶ کتاب به زبان فارسی و ۱ کتاب به زبان انگلیسی تالیف نموده است.


دکتر اسدی در سال ۱۳۸۴ عنوان نفر برتر آموزشی و پژوهشی دانشکده پزشکی تهران را کسب کرد و سال ۱۳۸۵ برگزیده جشنواره علوم پزشکی رازی شد، کسب جایزه بین‌المللی انجمن گوش و حلق و بینی سال ۲۰۰۵ در آمریکا، کسب جایزه فدراسیون جهانی پزشکی هسته‎‌ای و بیولوژی سال ۲۰۰۶ در کره جنوبی، فینالیست بهترین کار پ‍ژوهشی در کنگره اروپایی پزشکی هسته‌ای و طب‌مولکولی سال ۲۰۱۱ در انگلستان و اختراع و نهادینه‌کردن چندین روش تشخیصی درمانی، از جمله موفقیت‌های این محقق جوان است.


این عضو هیات علمی دانشکده پزشکی بوشهر‌، عضو هیات تحریریه چندین ژورنال معتبر بین المللی از جمله


Medicine, Archive of Medical science, World Journal of Radiology و عضو۱۰ انجمن علمی بین‌المللی نیز می‌باشد.


انتهای پیام / ۱۰۲۲