عمومی | سیویلیکا

مقالات دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، دوره ۱۸، شماره ۴ منتشر شد

لیست و عناوین مقالات نمایه شده از دوره ۱۸، شماره ۴ این ژورنال به صورت زیر می باشد:

۱. تولید نانولیپوزوم های حامل نایسین با پوشش کیتوزان و ارزیابی خواص فیزیکی و ضدباکتریایی محصول علیه Bacillus cereus و Staphylococcus aureus
۲. توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریل آمید در واریته های هسته خرمای برشته
۳. تهیه و ارزیابی ویژگی های شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L)
۴. تولید نانوامولسیون بر پایه روغن بادام شیرین و کنجد با استفاده از امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی های آن
۵. استفاده از ضایعات پوست پسته و آرد دانه خربزه در غنی سازی سس مایونز کم چرب عملگرا و ارزیابی خواص رئولوژیکی آن
۶. اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند
۷. شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی اکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری
۸. بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیر جاوشیر حاوی رزین و نانوذرات جاوشیر
۹. سنجش کمی ترکیب اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب سیلاژ بیولوژیک تولیدشده از ضایعات مرغ
۱۰. شناسایی و بررسی اثر پریبیوتیکی پلی ساکاریدهای محلول در آب استخراج شده از پوسته سبز بادام
۱۱. بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برون تنی
۱۲. بررسی تاثیر و بهینه یابی کمیت فسفات آمونیوم، سولفات پتاسیم و مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید اسید استیک در فرمانتور ناپیوسته با استفاده از روش سطح پاسخ
۱۳. افزایش عمر ماندگاری فیله مرغ با پوشش زیست تخریب پذیر کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) طی نگهداری در یخچال