عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نشست هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با جمعی از جانبازان ستادی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ به مناسبت اعیاد شعبانیه و روز جانباز، ظهر امروز- دوشنبه نشست هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با جمعی از جانبازان ستادی در دفتر ریاست دانشگاه بر گزار شد.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز جانباز در این نشست گفت: جانبازان و ایثار گران با تمام هستی خود پا به عرصه میدان های جنگ نهادند تا از کشور و نظام اسلامی دفاع کنند و چه بسا بسیاری از این عزیزان سلامتی جسمی و روحی خود را در این مسیر از دست دادند تا آرامش و امنیت در کشور پایدار شود.

وی ادامه داد: اگر امروز این عزیزان در کنار سایر کارکنان دستگاه های اجرایی مشغول فعالیت شدند صرفا به خاطر جانبازی و ایثار گری آن ها نبود، بلکه این افراد نماد دفاع از دین و فرهنگ هستند و باید روحیه ایثار و شهادتی که در وجود ایثارگران است در دیگران نیز نهادینه شود.

در ادامه هر یک از ایثارگران حاضر در این نشست به بیان مسایل و دیدگاه های خود در خصوص حوزه ایثارگران پرداختند.ع/د