ارائه بیش از ۴۰ هزار خدمت و مراقبت تغذیهای در شهرستان دیّر
عباس آدمیت نسب اظهار کرد: بهمنظور افزایش دسترسی جمعیت تحت پوشش به خدمات بهبود تغذیه، دو نفر کارشناس تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان دیّر، مستقر و در حال ارائه خدمات و مراقبتهای تغذیهای به گروههای هدف هستند.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۰ هزار و ۳۱۶ خدمت و مراقبت تغذیهای توسط کارشناسان تغذیه و مراقبین سلامت در شهرستان دیّر ارائه شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با اشاره به خدمات کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت گفت: از دستاوردهای استقرار و فعالیت کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، افزایش دسترسی جمعیت زیر پوشش به خدمات بهبود تغذیه، کمک به پیشگیری و کنترل انواع سوءتغذیه (چاقی، لاغری، کوتاهقدی و کمبود ریزمغذیها)، ارتقای سواد تغذیهای جامعه است.
آدمیت نسب ادامه داد: اصلاح الگوی تغذیه، بهبود و ارتقای شاخصهای سلامت تغذیهای جامعه با گسترش مداخلات جامعهمحور، پیشگیری و کنترل عوامل خطر تغذیهای بیماریهای غیر واگیر شایع، ارائه خدمات مشاوره تغذیه و تنظیم رژیم غذایی نیز از جمله دیگر دستاوردها و فعالیتهای کارشناسان تغذیه است.
وی با تاکید بر شناسایی مشکلات تغذیهای شایع در جمعیت زیر پوشش، تصریح کرد: تمامی گروههای جمعیتی از قبیل کودکان، مادران باردار، دانشآموزان، بیماران مبتلا به دیابت، فشارخون بالا و اختلال چربی خون و همچنین گروه سنی نوجوان، جوان، میانسال و سالمندان نیز مورد غربالگری و ارائه خدمات تغذیهای قرار دارند.
انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۰ هزار و ۳۱۶ خدمت و مراقبت تغذیهای توسط کارشناسان تغذیه و مراقبین سلامت در شهرستان دیّر ارائه شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با اشاره به خدمات کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت گفت: از دستاوردهای استقرار و فعالیت کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت، افزایش دسترسی جمعیت زیر پوشش به خدمات بهبود تغذیه، کمک به پیشگیری و کنترل انواع سوءتغذیه (چاقی، لاغری، کوتاهقدی و کمبود ریزمغذیها)، ارتقای سواد تغذیهای جامعه است.
آدمیت نسب ادامه داد: اصلاح الگوی تغذیه، بهبود و ارتقای شاخصهای سلامت تغذیهای جامعه با گسترش مداخلات جامعهمحور، پیشگیری و کنترل عوامل خطر تغذیهای بیماریهای غیر واگیر شایع، ارائه خدمات مشاوره تغذیه و تنظیم رژیم غذایی نیز از جمله دیگر دستاوردها و فعالیتهای کارشناسان تغذیه است.
وی با تاکید بر شناسایی مشکلات تغذیهای شایع در جمعیت زیر پوشش، تصریح کرد: تمامی گروههای جمعیتی از قبیل کودکان، مادران باردار، دانشآموزان، بیماران مبتلا به دیابت، فشارخون بالا و اختلال چربی خون و همچنین گروه سنی نوجوان، جوان، میانسال و سالمندان نیز مورد غربالگری و ارائه خدمات تغذیهای قرار دارند.
انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰