مقالات مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی، دوره ۱۴، شماره ۳ منتشر شد
لیست و عناوین مقالات نمایه شده از دوره ۱۴، شماره ۳ این ژورنال به صورت زیر می باشد:
۱.
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا
۲.
بررسی ویژگی های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا
۳.
مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری های تغلیظ امگا ۳
۴.
کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین
۵.
بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از قارچ خوراکی (Agaricus bisporus)
۶.
ارزیابی بسته بندی فعال برپایه پلی اتیلن ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید روی و دی اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز
۷.
مروری بر استفاده از نانوامولسیون ها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی