استاد مطهری عالمی متفکر، فقیه، فیلسوف و نمونه اتمّ ایمان بود
قائم مقام سازمان صداوسیما استاد مطهری را عالمی متفکر، فقیه، فیلسوف و نمونه کامل و اتم ایمان و عمل صالح دانست و گفت: آن شهید در تفکر به مرحله ای از اندیشه ورزی و استنتاج درعلوم رسیده بودند که کمتر عالمی به این مرحله می رسد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ،حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم در دوازدهمین همایش بین المللی حکمت مطهر افزود: این مرحله یعنی نوآوری، کشف حقایق جدید، پاسخ به مجهولات، جوشش های مستمر، خروج عالمانه از بن بست های علمی و از همه مهمتر آزادی و آزاداندیشی که از ویژگی های آن متفکر بزرگ بود.
قائم مقام سازمان صداوسیما گفت: استاد شهید مرتضی مطهری در دوره ای زندگی می کرد که جریانات باطل سلامت فکری جامعه اسلامی را تهدید می کردند و شرک جهانی، جهل و اغواگری در حال گسترش بود .
وی افزود : در آن زمان اسلام با وجود اینکه دین کاملی بود در چند ساحت در مسیر انحراف قرار گرفته بود و مسلمانان تحت تاثیر معرفی هایی نادرست از اسلام بودند. اسلام آمیخته با مفاهیم مادیگرایانه، اسلام آمریکایی و اسلام اهل جمود و تعصب ورزی کور هجوم آورده بود و مدام توسط مبلغان هتاک تبلیغ میشد. شهید مطهری در راه مبارزه با این نوع معرفی از اسلام جان خویش را تقدیم کرد و به فیض شهادت نائل آمد.
حجت الاسلام موسوی مقدم استاد مطهری را از بارزترین و پیشرفته ترین دانشمندان عصر جدید دانست و گفت: او در توجه به واقعیات و آشنایی با مبانی دینی سرآمد بود. با درک عمیق از اسلام چهره حقیقی اسلام را در کام جوانان تشنه چشاند. شهید مطهری با سلاح منطق و استدلال و شجاعت، برتری نظرات خود را اثبات میکرد . ایشان معتقدند بودند انسان دارای دو شخصیت سعادت و شقاوت است که با آزادی خود یکی از این دو را برمیگزیند. به عبارتی معماری انسان توسط خود او و برای رسیدن به کمال است و شرط آن برخورداری از ایمان است .
قائم مقام صداوسیما با بیان ویژگی های استاد شهید، گفت: مطهری مصداق ایمان و عمل صالح بود. هم به علم آموزی پرداخت و هم به تهذیب نفس. دل باخته قرآن بود و اعتقاد عمیقی به آزادی عمل و قلم داشت. آن شهید به معنای واقعی روشنفکر دینی بود. خلوص نیت و عزت نفس داشت. آینده نگر بود و سه عنصر دین و درد و دانایی را یکجا صاحب بود. در یک جمله شخصیتی جامع و صالح بود.