به مناسبت هفته اموزش برگزار شد/ تقدیر از اساتید محبوب من در تریبون ازاد دانشجویی
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری ومامایی؛ عصر روز اموزش یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه تریبون ازاد دانشجویی با حضور هیات رئیسه، مدیران گروه های اموزشی و دانشجویان برگزار شد.
در ابتدای مراسم علی پروهان، دبیر شورای صنفی دانشجویان توضیحاتی اجمالی از فرایند انتخاب استاد محبوب من ارائه داد و نتایج سومین دوره از انتخابات استاد محبوب من را اعلام کرد.
مطابق اراء اخذ شده دکتر مریم دامغانیان به عنوان استاد محبوب رشته مامایی، دکتر هومن شهسواری، دکتر لیلا صیادی و دکتر زهرا روددهقان به عنوان استادان محبوب من در رشته پرستاری انتخاب شدند
.
وی در مورد تفاوت تعداد اساتید منتخب گفت: در رشته مامایی یک استاد و در رشته پرستاری با توجه به تعداد دانشجویان مقرر بود که ۲ استاد معرفی شود اما با توجه به ارای برابر منتخبین سوم و چهارم در مجموع سه استاد از پرستاری انتخاب و معرفی شدند.
دکتر شهسواری، معاون اموزشی دانشکده با تشکر از دانشجویان شورای صنفی برای برگزاری انتخابات استاد محبوب من گفت: این یک برنامه مستقل و متعلق به دانشجویان است و باعث افتخار است که دانشکده همیشه از پیشروها در این برنامه ها بوده است.
دکتر مریم دامغانیان، استادیار گروه اموزشی بهداشت باروری، بارداری و زایمان و استاد محبوب دانشجویان مامایی ضمن تشکر از دانشجویان گفت: علاقه من همیشه اموزش بوده است و خداروشکر می کنم که در این مسیر قرار گرفتم. من هر انچه بلد هستم را از اساتید خودم یاد گرفتم و امیدوارم بتوانم هر چه از انها یاد گرفتم به دانشجوهای خودم یاد بدهم. امیدوارم بتوانم قدردان محبت شما باشم.
دکتر صیادی، استادیار گروه اموزشی پرستاری داخلی و جراحی نیز از این که می تواند در ارتقای دانشجویان پرستاری نقش داشته باشد، ابراز خرسندی کرد و گفت: انچه به ما برای تلاش بیشتر انگیزه می دهد، علاقه دانشجویان است.
دکتر شهسواری، معاون اموزشی دانشکده نیز با توجه به حضور دکتر روددهقان در سفر معنوی کربلای معلا؛ از وی به عنوان فردی جهادی یاد کرد و به طور ویژه از تلاش ها و زحمات وی در راه اندازی مرکز مهارت های بالینی تقدیر کرد.
دکتر نوغانی، معاون اداری و مالی و سرپرست معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشکده نیز ضمن تبریک به اساتید منتخب بر اهمیت نقش اساتید تاکید کرد و گفت: دعای معلم همیشه ساری و جاری است و این تنها دعایی است که بعد از پدر و مادر همواره ساری و جاری خواهد بود.
طرح مشکلات و مسائل دانشجویان در تریبون ازاد دانشجویی
در بخش دوم مراسم علی پروهان مشکلات و مسائل دانشجویان را در چهار بخش مشکلات اموزشی، کاراموزی، برنامه ریزی و بین الملل ارائه داد و معاون اموزشی، مدیر امور اموزشی و رئیس اداره اموزش به ارائه پاسخ پرداختند.
وی در بخش اموزش از روش های تدریس اساتید، نقد پذیری، حضور و غیاب دانشجویان، عدم رضایت دانشجویان از برخی از اساتید حق التدریس، عدم ایجاد انگیزه برای مطالعه تکست بوک ها، برگزاری امتحانات با سوالات تکراری و ارزشیابی اساتید و تعداد بالای اساتید در برخی از دروس نام برد.
در بخش کاراموزی نیز پروهان پر کردن امار زایمان برای دانشجویان مامایی، عدالت در تعیین بیمارستان برای گروه های کاراموزی برای پرستاری، کمبود استاد در برخی از کاراموزی ها، کمبود اساتید بالینی و استفاده از کارکنان امور مالی و همچنین دانشجویان ارشد و دکتری با تجربه ی ناکافی، رفتن به بخش های فاقد بار اموزشی برای دانشجویان، نبودن کاراموزی مادر و نوزادان در واحد درسی برای دانشجویان پسر پرستاری و نداشتن محل استراحت، کلاس درس و رختکن در بیمارستان ها را برشمرد.
برگزاری دروس عمومی در نوبت صبح و ارائه دروس اختصاصی در ساعات پایانی، هماهنگی واحد برنامه ریزی با اساتید، وجود کاراموزی ها در سه روز اول هفته و کلاس های تئوری طی دو روز اخر هفته بصورت فشرده و برگزاری کلاس های دروس اختصاصی با نفرات بالای دانشجو نیز از جمله مواردی بود که در بخش برنامه ریزی به ان اشاره کرد.
دبیر شورای صنفی دانشجویان در بخش بین الملل نیز از هماهنگی بین دفتر اموزش دانشکده و دانشگاه، مسئول مشخص در حوزه ی اموزش برای تسهیل برنامه ریزی کلاسها و ایجاد هماهنگی های لازم، ضعف در ارتباطات و پاسخگویی برخی کارکنان معاونت بین الملل دانشگاه به دانشجویان، امکان ارزیابی عملکرد اساتید در اخر هر ترم، ایجاد امکان حضور در جلسات دفاع عنوان،پروپوزال و دفاع نهایی دانشجویان ایرانی و خارجی، بکارگیری و استفاده از دانشجویان سال ۲ به بالا بعنوان راهنما برای دانشجویان تازه وارد، ارتقا سطح زبان انگلیسی برخی از اساتید به منظور امکان استفاده دانشجویان بین الملل از علم و تخصص انها، وارد کردن نمرات دانشجویان توسط دانشگاه در سامانه، تهیه و بکارگیری لاگ بوک در محیط های بالینی برای کاراموزی دانشجویان بین الملل و فارسی بودن سایت پژوهشیار نام برد.
خبرنگار: شیما سادات عطری
عکس: حسین اکبریان