مراکز مشاوره تغذیه در مزاکر بهداشتی درمانی شهرستان تقویت می شوند
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی در جلسه هماهنگی برگزاری هفته تغذیه سالم ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته درارتقاء شاخص های گروه بهبود تغذیه ، به موضوع چاقی دانش آموزان اشاره کرد و افزود : به روز رسانی مراقبت های ارائه شده در مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت با استفاده از ظرفیت علمی و افزایش دانش و آگاهی و مهارت کارشناسان تغذیه و همچنین تمامی مراقبین سلامت و بهورزان ، در جلب رضایت مردم و مراجعه کنندگان سهم بسیار بزرگی دارد .
دکتر حق گشایی گفت: استمرار خدمات مشاوره ای تغذیه در مراکز بهداشتی و پیگیری هی لازم تا حصول نتیجه برای مراجعه کنندگان دارای مشکل سلامتی از مهمترین اقدامات کارشناسان تغذیه می باشد که باید بطور دقیق مورد توجه قرار گیرد .
معاون بهداشتی دانشکده ضمن اشاره به ضرورت اجرای برنامه های آموزش محور ، اطلاع رسانی از طریق استفاده از ظرفیت رسانه ای در سطح جامعه را مورد توجه قرار دادند و بر استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی دانشکده تاکید کرد .
در ادامه جلسه ، حاضرین به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و برنامه های اجرائی هفته تغذیه سالم مورد تایید اعضای جلسه شد.