عمومی | سیویلیکا

مقالات فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا، دوره ۱۰، شماره ۱ منتشر شد

لیست و عناوین مقالات نمایه شده از دوره ۱۰، شماره ۱ این ژورنال به صورت زیر می باشد:

۱. بررسی اثر مادون قرمز بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی پاپکورن
۲. بررسی تاثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز
۳. بکارگیری بینی الکترونیک برای تشخیص تقلب رب انار با روش های شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی
۴. تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان
۵. توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگی های بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاش سنج لیزر داپلر
۶. تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی