مقالات فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا، دوره ۱۰، شماره ۱ منتشر شد
لیست و عناوین مقالات نمایه شده از دوره ۱۰، شماره ۱ این ژورنال به صورت زیر می باشد:
۱.
بررسی اثر مادون قرمز بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی پاپکورن
۲.
بررسی تاثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز
۳.
بکارگیری بینی الکترونیک برای تشخیص تقلب رب انار با روش های شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی
۴.
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان
۵.
توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگی های بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاش سنج لیزر داپلر
۶.
تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی