عمومی | دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

داروخانه ویژه در کهگیلویه و بویراحمد راه‌اندازی می‌شود/با داروخانه متخلف به شدت برخورد می کنیم


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در نشست هماهنگی با مسئولان بیمه سلامت استان از راه‌اندازی داروخانه ویژه در یاسوج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان، دکتر امام‌بخش قائدی با بیان اینکه رضایت‌مندی مردم بسیار حایز اهمیت است، اظهار کرد: با داروخانه‌های متخلف به شدت برخورد می‌کنیم اما داروخانه‌هایی که تخلف ندارند در اولویت پرداخت بیمه قرار می‌گیرند .

وی با اشاره به اینکه نباید توپ تمام مشکلات را به زمین داروخانه‌ها و داروسازها انداخت، تصریح کرد: داروسازها شان اجتماعی خود را رعایت کنند، اگر بیمه از داروخانه‌ای شکایت کند بدون شک ما رسیدگی و با داروخانه متخلف برخورد خواهیم کرد .

وی ادامه داد: داروخانه‌ها هزینه ساز نیستند، اما قبول داریم که برخی نسخه‌ها سفید و یا بدون دفترچه ارجاع داده می شوند که داروسازها و مدیران باید دقت کنند .

دکتر قائدی در خصوص داروهای گران‌قیمت، اظهار داشت: این پیشنهاد خوبی است که چند داروخانه را مشخص کنیم که داروهای گران‌قیمت را ارائه دهند و قابل کنترل سازمان‌های بیمه‌ای نیز هستند .

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان یاداور شد: منکر برخی مشکالات در داروخانه‌ها نیستیم اما اگر بیمه از داروخانه‌ها شکایت کنند، با انها برخورد می‌کنیم .

وی برگزاری دوره‌های اموزشی برای کارکنان و پرسنل داروخانه‌ها را ضروری دانست و گفت: بازرسان بیمه‌ و بازرسان غذا و دارو باید در بازدیدها هماهنگی‌های لازم و تعامل بیشتری داشته باشند .

وی ادامه داد: کنترل داروخانه‌ها طبق ضوابط مرتب انجام می‌گیرد بگونه ای که برخی داروخانه‌ها را به کمیسیون ۱۱ و ۵ برده‌ایم و با انها نیز برخورد و یا جریمه نموده ایم.

دکتر قائدی با بیان اینکه هنوز در استان داروخانه ویژه نداریم، اضافه کرد: به دنبال راه‌اندازی داروخانه ویژه در استان هستیم اما به دلیل مشکلاتی که فعلاً سر راه‌‌همان است، نتواسته‌ایم کاری انجام دهیم .

وی در ادامه با بیان این مطلب که به بعضی از داروخانه‌ها اجازه داده‌ایم که داروهای خاص را در اختیار مردم قرار دهند، گفت: داروخانه‌هایی که عملکرد موفق داشته باشند، مورد تشویق و تجلیل قرار می‌گیرند .

مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست؛ خواستار توجه و نظارت بیشتر بر داروخانه‌ها شد و اظهار کرد: داروها نباید به صورت عام بلکه باید تحت نظارت و کنترل توزیع شوند .

سید یدالله حسینی در پایان با اشاره به اینکه پزشکان نباید در نسخه سفید بدون دفترچه داروها را بنویسند، خاطر نشان کرد: داروخانه‌ها همچنین نسخه‌های تک برگ بدون دفترچه را نباید قبول کنند، ممکن است صاحب دفترچه فوت کرده باشد . ۵