عمومی | دانشگاه الزهرا

مراسم افتتاحیه دهه سرامدی اموزش در دانشگاه الزهرا(س) برگزار گردید

دهه سرامدی اموزش در تاریخ نهم اردیبهشت ماه ۹۷ در سالن دکتر تورانی دانشگاه الزهرا(س) با حضور دکترمهناز ملانظری، رئیس دانشگاه، دکتر سیف برقی، معاون اموزشی و تحصیلات تکمیلی، جمعی از مسئولان، اعضای هیئت علمی و کارشناسان اموزشی دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای مراسم ریاست دانشگاه ضمن خوشامدگویی به حضار، اعیاد شعبانیه و به ویژه عید بزرگ میلاد صاحب الزمان(عج) را تبریک گفته و با بزرگداشت یاد استاد شهید مرتضی مطهری، فرا رسیدن دهه سرامدی اموزش و روز معلم را به اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان مستعد و سخت کوش و همکاران پرتلاشی که در بخش های اموزشی دانشگاه فعالیت می کنند، تهنیت گفت.
دکتر ملانظری طی سخنان خود ضمن توضیح اهداف، رویکرد حاکم بر فعالیت های اموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه را حرکت در مسیر حل مشکلات جامعه اعلام نموده و بر این نکته تاکید کرد که تمرکز اصلی برنامه در سال ۹۷، ارتقاء رتبه در عرصه بین المللی و حرکت به سوی دانشگاه ماموریت گرا است.
رئیس دانشگاه الزهرا(س)، تشکیل شورای راهبردی جهت ارتقاء دانشگاه به سطح پنج دانشگاه برتر بین المللی، بازنگری و تدوین دستورالعمل های مختلف به منظور تشویق فعالیت های پژوهشی و کاربردی، بازنگری در رشته های موجود و تصویب رشته های بین رشته ای جدید، ایجاد مراکزی نظیر کارافرینی و شکوفایی، مجتمع فناوری و نواوری، رشد و سایر امکانات فراهم امده را زمینه ای برای فعالیت اساتید و دانشجویان دانشگاه دانسته و این حرکت مهم را در سایه همراهی تمامی اعضای دانشگاه و فراهم سازی زمینه و زیرساخت های لازم توسط مسئولان، تحقق پذیر دانست. ایشان ادامه داد: "برای این که بتوانیم به تحقق یک دانشگاه کارافرین جامه عمل بپوشانیم، بایستی تغییراتی در ساختار، رفتار، ارزش ها، نگرش ها و باورهای خود ایجاد کنیم."
دکتر ملانظری در خاتمه صحبت های خود ضمن تشکر از دست اندرکاران اجرای برنامه های متنوع و مختلف دهه سرامدی اموزش در دانشگاه الزهرا، از تمامی افراد و به ویژه اساتیدی که عرصه علم و عمل را در هم امیخته و برای توسعه علمی دانشگاه تلاش نموده و از هیچ کوششی در این راه فروگذار نیستند، تقدیر نمود.
در ادامه مراسم دکتر مسعود شفیعی ، عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر، درخصوص دانشگاه های نسل سوم و حرکت به سوی ایجاد رشته هایی با قابلیت جذب بالای فارغ التحصیلان سخنرانی نموده و پیشنهاد کرد دانشگاه الزهرا(س) پیشتاز تدوین شیوه نوین در طراحی کارشناسی حرفه ای برای ایجاد رشته ها باشد.
سپس دکتر مهدی سیف برقی، معاون اموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، نیز ضمن تبریک اعیاد و روز معلم، درخصوص ایجاد رشته های میان رشته ای در دانشگاه، نحوه شکل گیری کارگروه ها و شورای راهبردی بازنگری و هدایت رشته های تحصیلی و مراحل انجام شده درخصوص ایجاد رشته های جدید توضیحاتی را بیان کرد.

در ادامه این همایش، سه نشست تخصصی با عناوین کارافرینی و اموزش و شیوه های نوین اموزشی با حضور دکتر زند حسامی، مدیرکل تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر سیده فاطمه مقیمی، کارافرین برتر، دکتر مینا مهرنوش، عضو هیات علمی دانشگاه تهران و فارغ التحصیل دانشگاه الزهرا، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و مسئولان دانشگاه در تالارهای مرکز همایش های بین المللی دانشگاه برگزار گردید.
لینک خبر