عمومی | دانشگاه تهران

گردهمایی دانشجویان افغانستانی با حضور رئیس دانشگاه تهران | دانشجویان برگزیده افغانستانی تقدیر می‌شوند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت بین‌الملل ، در حال حاضر ۴۰۴ دانشجوی افغانستانی در مقاطع مختلف در دانشگاه تهران مشغول به تحصیل هستند که ۱۴۰ نفر از آنها خانم هستند.

دانشجویان افغانستانی دانشگاه تهران بیشتر در دانشکده حقوق و علوم سیاسی و دانشکدگان فنی دانشگاه تهران تحصیل می‌کنند.

در این نشست که با حضور دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر سید محمد مرندی معاون امور بین‌الملل دانشگاه تهران برگزار می‌شود، از دانشجویان برگزیده افغانستانی از نظر معدل تقدیر می‌شود.

در این نشست، دو دانشجوی افغانستانی، دغدغه‌ها و پیشنهادات خود را به نمایندگی مطرح می‌کنند.

دکتر لعبت زبردست، معاون اداره کل اعضای هیات علمی و دانشجویان بین‌الملل دانشگاه تهران درباره این گردهمایی، اظهار کرد: در این گردهمایی، جزئیات اعطای تسهیلات جدید دانشگاه تهران به دختران دانشجوی افغانستانی از سوی دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران اعلام خواهد شد.