عمومی | دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

مراسم استقبال و آئین تشییع َو سوگواری ویژه شهدای گمنام در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با ایام سوگواری شهادت ام ابیها، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها،اساتید، کارمندان و دانشجویان فرهیخته و انقلابی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ظهر روز شنبه سوم دیماه ۱۴۰۱ با چشمانی اشکبار، پیکر مطهر ۲ شهید گمنام پر افتخار مدافع وطن، میهمان عزیز دانشگاه و مسافر آسمانی را  تا مسجد دانشگاه تشییع نموده و با آرمانهای مقدس امام و شهدا تجدید میثاق نمودند .
انجام مراسم ویژه سوگواری در رثای شهدای عزیز والامقام و ماندگار ایران اسلامی، و وداع با پیکر مطهر این شهدا و همچنین سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین نظری پس از نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه، از سایر برنامه های این آیین پرفیض و سراسر نور و معنویت بود .
درادامه این مراسم باشکوه حجت الاسلام والمسلمین نظری
خطاب به دانشگاهیان گفت: امروز دانشگاه شهید مدنی دین خود را به شهیدان ادا کرد شهیدان قطب نمای بصیرتند  که در غبار فتنه ها راه درست و صحیح را به انسان ها نشان میدهند.
وی در ادامه به فتنه های ایجاد شده در فضای مجازی اشاره نمودو اظهار داشت: فضای مجازی  در سالهای اخیر این قدرت را داشته است که در کوتاهترین زمان ممکن شبهه ایجاد نموده و شایعه را در قالب واقعیت بیان کند.
نظری همگان را به فراگیری بیشتر سواد رسانه ای توصیه نمود، و با اشاره به نقل قولی از  سردار شهید قاسم سلیمانی، شرط شهید شدن را شهید بودن دانست و گفت شهیدان با عمل وکردارشان مفهوم ارزش ها وتعلق داشتن به دنیای معنویت را به ما نشان دادند
.
حجت الاسلام والمسلمین رنجبر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان طی سخنانی با استناد به آیه صریح قرآن که می فرماید« شهیدان زنده اند »  و با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در توصیف شهیدان گمنام " شهید در دنیا پیش خاکیان گمنام است شهید بین افلاکیان مشهور است "  زنده بودن و جایگاه والای شهیدان در پیشگاه خداوند را یادآوری کرد و گفت: شهید  نعمتی از جانب خداوند است که ما از طریق این نعمت مسیر را می‌یاییم و هدایت میشویم.
وی افزود: جامعه برای اینکه در مسیرش همیشه ثابت قدم بماند باید شناخت کاملی از شهید داشته باشد، ما باید با نگاه به اندیشه شهید در ادامه مسیر قرآن عترت و ولایت مصمم تر باشیم.
گفتنی است در مراسم فوق امام جمعه آذرشهر، فرماندار، فرمانده سپاه و جمعی از مسئولین و مدیران دانشگاه و شهرهای حوزه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان نیز حضور داشتند.
گزارش تصویری روابط عمومی: