عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری جلسه گرامیداشت هفته اموزش و تجلیل از مقام استاد با حضور خیرین در دانشکده پیراپزشکی

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی: مراسم گرامیداشت هفته اموزش و تجلیل از مقام استاد با حضور دکتر توانا مدیرعامل مجمع خیرین استان تهران، حاج‌اقا طباطبایی عضو مجمع خیرین کشور، دکتر چنگیزی رییس دانشکده، اعضای هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و مدرسین دانشکده، دکتر قورچیان و مهندس حضرتی پور از خیرین یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۷ در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد.
معرفی دانشکده پیراپزشکی و گروه‌های اموزشی مربوطه
در ابتدا دکتر چنگیزی ضمن خیرمقدم و تبریک اعیاد شعبانیه و نیمه شعبان به معرفی دانشکده پرداخت و گفت: دانشکده پیراپزشکی یکی از دانشکده‌های مستقل دانشگاه علوم پزشکی تهران است. در پزشکی مدرن فعالیت‌های درمانی به‌صورت تیمی انجام می‌شود و پیراپزشکان بخش مهمی از تیم درمان و یاری‌دهنده پزشکان هستند. گروه‌های اموزشی متنوعی در این دانشکده وجود دارد. گروه اموزشی اتاق عمل و هوشبری که دانش‌اموختگان این گروه‌ها بخشی از تیم جراحی هستند. گروه علوم ازمایشگاهی و هماتولوژی و علوم انتقال خون که قسمت‌های مهم فعالیت‌های تشخیصی را انجام می‌دهند. گروه رادیولوژی و تصویربرداری پزشکی به تشخیص بیماری‌ها کمک می‌کنند. گروه مدیریت اطلاعات سلامت که به حفظ و حراست اطلاعات و پردازش اطلاعات بیماران می‌پردازد. گروه کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی که امروزه در مباحث کتاب‌درمانی می‌تواند ورود پیدا کند؛ بنابراین دانش‌اموختگان این دانشکده نقش مهمی را در تحقق اهداف نظام سلامت کشور بر عهده‌دارند.
تشکر از زحمات معاونت اموزشی ودفتر توسعه اموش دانشکده
رییس دانشکده پیراپزشکی در خصوص هفته اموزش و تجلیل از فعالیت‌های اموزشی و دانشکده گفت: از حوزه معاونت اموزشی دکتر عین الهی و دبیر دفتر توسعه اموزش دانشکده دکتر شاهمرادی که در این هفته زحمات زیادی را تقبل کردند، تشکر ویژه می‌کنم. فعالیت‌های این معاونت به‌خوبی در غرفه دانشکده پیراپزشکی در حاشیه جشنواره شهید مطهری به نمایش گذاشته شد. در این جشنواره دو دانشکده فرایند برگزیده داشتند. دانشکده پیراپزشکی یکی از این دانشکده‌ها بود؛ که این امر مهمی محسوب می‌شود. اگر نسبت فرایند به اعضای هیات علمی را محاسبه کنیم. دانشکده پیراپزشکی با توجه به تعداد کمتر اعضای هیات علمی نقش برجسته‌تری را پیدا می‌کند. همچنین دانشجویان این دانشکده نیز حضور ویژه با فرایندهای اموزشی متعددی داشتند.
وی افزود: این موارد نشان‌دهنده این است که دانشکده پیراپزشکی جایگاه ویژه‌ای دارد و البته دانشگاه هم بر ان واقف است. دانشجویان ما دانشجویانی با رتبه‌های برتر هستند. زمانی که در فرایندهای اموزشی وارد شدند، حضور چشمگیر و درخور توجه ای داشته و دانشجویان خوش‌فکری هستند و ما باید محیط پویا و سالمی را برای ان‌ها فراهم کنیم.
دکتر چنگیزی به بیان فعالیت حوزه‌های مختلف اموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ارتقا فضای فیزیکی پرداخت و از اعضای هیات علمی و مدرسین درخواست کرد که در حیطه‌های موردعلاقه خود به فعالیت و همکاری ویژه با دانشکده بپردازند و در نظام جدید حق محرومیت از مطب میزان تاثیرگذاری اعضای هیات علمی در پیشرفت دانشکده را از شاخص‌های مهم تصمیم‌گیری دانست.
عضو مجمع خیرین کشور: تقویت رشته‌های پیراپزشکی در کاهش بار درمان موثر خواهد بود
در ادامه حاج‌اقا طباطبایی با تبریک روز استاد و نیمه شعبان گفت: خدا را شاکر هستم که توفیق حضور در بین دوستان رادارم. امیدوارم که با اراده مصممی که در دکتر چنگیزی و دیگران دیدم، تحولات خوبی در دانشکده اتفاق بیفتد. ما پیراپزشکی را مبنا میدانیم و به دنبال سوق دادن خیرین به سمت موضوعات مبنایی هستیم. هرچه این مبنا تقویت شود، بار درمان کمتر خواهد شد.
سپس اعضای هیات علمی به بیان نقطه نظرات، مسائل و چالش‌های موجود پرداختند. مشکلات مربوط به فضای فیزیکی، نیاز به ازمایشگاه‌های مهارتی، وسایل موردنیاز در اتاق پراتیک ازجمله ست‌های جراحی و ایده راه‌اندازی استارت اپ در درمانگاه‌ها از مسائل مطرح‌شده در این جلسه بود.
در ادامه دکتر توانا به بیان راهکارهای موجود پرداخت و گفت: در این جلسه متوجه اهمیت رشته‌های پیراپزشکی و نقش موثر ان‌ها در فرایند درمان شدم. ازنظر من کمک به پیراپزشکی الویت اول است.
وی اظهار امیدواری کرد با تشکیل شورای خیرین در دانشکده مشکلات موجود مرتفع شود.
در حاشیه
در این مراسم کلیپ‌های متعددی پخش شد.
از مدیران گروه‌های اموزشی به‌صورت نمادین تقدیر شد.
از مجریان فرایندهای اموزشی ارائه‌شده در یازدهمین جشنواره مطهری تقدیر شد.
به همه اعضای هیات علمی لوح تقدیر و هدایا اهدا شد.