عمومی | دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

افزایش ۵۰۰ تخت بیمارستانی در کرمانشاه با اجرای کامل مصوبات سفر دولت


معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه اجرای کامل مصوبات سفر رییس جمهور تحولی را در حوزه بهداشت و درمان استان ایجاد می‌کند، گفت: با اجرایی شدن این مصوبات، ۵۰۰ تخت بیمارستانی در استان کرمانشاه اضافه می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهندس صادق کریمی در یک نشست خبری، افزود: در سفر ۲۳ تیرماه امسال رییس جمهور به استان حدود یک هزار میلیارد تومان به زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی تخصیص داده شد که پس از به ثمر رسیدن این پروژه‌ها در طول امسال و سال بعد، خدمات بسیار خوبی در این حوزه برای مردم خواهیم داشت.

وی گفت: اکنون همه پروژه های مربوط به سفر رییس جمهور فعال است و بیشتر آنها نیز تا پایان سال ۱۴۰۲ به بهره برداری می رسند بطوریکه این پروژه ها حدود ۵۰۰ تخت بیمارستانی به بخش درمان استان اضافه و در همین مدت ۱۰۶ پروژه حوزه بهداشت هم تکمیل و آماده افتتاح می شود.

وی با بیان اینکه اوژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه هم یکی از پروژه های مهمی بود که در سفر رییس جمهور مورد توجه قرار گرفت، افزود: ضریب اشتغال تخت در این بیمارستان ۱۰۰ درصد است و ۴۰ سال است که این بیمارستان فضای مناسبی ندارد که از محل مصوبات سفر قرار است تا یک سال دیگر ۷۰ تخت دیگر به این مجموعه اضافه شود تا مراجعه کنندگان بتوانند خدمات بهتری دریافت کنند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه سال ها است فضای آموزشی مناسبی در استان احداث نشده است و هم اکنون پروژه دانشکده پزشکی فعال است در ادامه افزود: بر همین اساس دانشکده دندانپزشکی در یک فضای ۱۰ هزار متری آخر امسال به بهره برداری می رسد و این در حالی است که ۴۰ میلیارد تومان برای تکمیل و احداث خوابگاه دانشجویان در نظر گرفته شده اما ۱۴۰ میلیارد تومان نیاز دارد که حتما از سایر منابع تامین و تکمیل می شود.

در سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه بیش از ۳۳ هزار میلیارد تومان برای توسعه و آبادانی استان اختصاص یافت که از این میزان حدود یک هزار میلیارد تومان آن مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی است.

از مجموع یک هزار میلیارد تومان اختصاص یافته به حوزه دانشگاه علوم پزشکی، مبلغ ۷۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه رادیو تراپی، شیمی درمانی و پت اسکن و همچنین ۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل مرحله دوم بیمارستان ۸۱ تختخوابی سرپل‌ذهاب اختصاص یافته است.

تخصیص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای بیمارستان امام حسین (ع) دالاهو، ۷۰ میلیارد تومان برای ساخت بیمارستان ۶۴ تختخواب روانسر، ۱۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های اورژانس بیمارستان‌های طالقانی و امام خمینی (ره) کرمانشاه، بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آبادغرب و کلینیک ویژه اسلام آبادغرب، ۱۰۰ میلیارد تومان برای تجهیزات بیمارستان‌های استان از موارد دیگر اعتبارات اختصاص یافته در سفر رییس جمهور به استان است.

همچنین ۳۵ میلیارد تومان نیز به پروژه‌های فوریت‌ها و اورژانس‌های جاده‌ای، ۳۰ میلیارد تومان به بخش آی سی یو (ICU) بیمارستان فارابی، ۴۰ میلیارد تومان به خوابگاه دانشجویان، ۵۰ میلیارد تومان به دانشکده دندانپزشکی، ۳۰ میلیارد تومان به بیمارستان ثلاث باباجانی و ۴۰ میلیارد تومان برای بهسازی بخش های بیمارستان طالقانی و ام آر آی (MRI) بیمارستان و ۱۵۰ میلیارد تومان برای ۷۱ پروژه‌های بهداشتی درمانی استان اختصاص یافت.

کرمانشاه خرداد ۱۴۰۲ به قطب درمان سرطان غرب کشور تبدیل می‌شود

مهندس کریمی با اشاره به اینکه بزرگترین بیمارستان شیمی‌درمانی یا سرطان غرب کشور خرداد ۱۴۰۲ در کرمانشاه افتتاح می‌شود، گفت: افتتاح این بیمارستان ۱۲۰ تخت‌خوابی کرمانشاه را به قطب درمان سرطان در غرب کشور تبدیل می‌کند.

وی تصریح کرد : عملیات اجرایی این پروژه که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری بود از سال ۱۳۹۵ آغاز شد اما به دلیل مشکلات مالی متوقف شد و سال گذشته مجددا فعال شد بطوریکه در سفر رییس جمهور هم ۷۰ میلیارد تومان برای تکمیل آن تخصیص داده شد که ۳۰ میلیارد تومان آن از محل سفر رهبری در اختیار ما قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه امروز بیماران کرمانشاهی برای طی کردن مراحل درمانی خود مجبورند به سایر استان ها سفر کنند و علاوه بر مخارج درمانی هزینه های بیشتری را تقبل می‌کنند، گفت: با افتتاح این بیمارستان که ارزشی حدود ۲ هزار میلیارد تومان دارد و تجهیزاتی که با بهترین کیفیت خریداری شده است، بیماران استان و غرب کشور می توانند روند درمانی خود را در کرمانشاه بگذرانند.


دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۱۸ هزار پرسنل دارد

وی با اشاره به اینکه همه شهرستان های استان به جز دالاهو، روانسر و ثلاث باباجانی بیمارستان دارند، گفت: بیمارستان ۳۲ تخت خوابی ثلاث باباجانی ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اوایل سال آینده به بهره برداری می رسد و فاز اول بیمارستان ۶۴ تخت خوابی روانسر هم ۹۵ درصد و فاز اول بیمارستان دالاهو هم ۱۰۰ درصد تکمیل شده و امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم این سه شهرستان هم به زودی صاحب بیمارستان شوند.

مهندس کریمی همچنین حوزه معاونت توسعه را دارای هفت مدیریت منابع انسانی، منابع فیزیکی، بودجه، مالی، آی تی، تحول اداری و پشتیبانی عنوان کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مجموع ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل در بخش های هیات های علمی، کادر درمان، بهداشت، آموزش و پشتیبانی دارد و اعتبار عمرانی همراه حقوق دستمزد امسال پنج هزار میلیارد تومان است که در سال بعد به هفت هزار میلیارد تومان هم می رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این معاونت را موتور محرکه سایر معاونت های دانشگاه علوم پزشکی دانست و افزود: دانشگاه های علوم پزشکی به واسطه حجم زیاد خدماتی که به مردم ارائه می دهند با کمبود نیرو مواجه هستند و ما مجبوریم نیرو جذب کنیم و از منابع داخلی دانشگاه که باید صرف پزشکان و پرستاران شود، حقوق و دستمزد آنها را پرداخت کنیم بطوریکه امروز ۲ هزار و ۷۰۰ نیروی شرکتی در دانشگاه داریم و ماهیانه ۳۰ میلیارد تومان هم باید به آنها پرداخت کنیم.