به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه پیام نور استان برگزار شد:
.
مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، دکتر جهانبخش سلمانیان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری آذربایجان شرقی، مهندس جعفری آذر فرماندار شهرستان تبریز، معاونین و مدیران محترم ادارات، فعالین حوزه پژوهش و فناوری، همکاران محترم اداری و علمی دانشگاه و همچنین منتخبین این دوره، در تالار علامه جعفری مرکز تبریز برگزار شد.
دکتر میکائیل جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان در مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی:
برخی اقدامات بنیادی و کاربردی حوزه پژوهش دانشگاه پیام نور استان در گستره ملی و در راستای شعار سال مثال زدنی است.
دکتر جمال پور در ابتدای این آئین، ضمن خیر مقدم و تبریک هفته پژوهش، با اشاره به سیستم آموزشی دانشگاه پیام نور و ابراز دغدغه مندی در جهت کیفیت آموزش و عمق بخشی به آن، با تاکید بر نقش و اهمیت انجام پژوهش های نیاز محور و رفع حل مشکلات جامعه گفت: فقط در واحد بنیس دانشگاه پیام نور استان بیست شرکت فعال مستقر شده است که جایگاه و آورده علمی و اقتصادی آن الگوی کشوری شده است و در تمامی شهرها به دنبال استقرار فعالیت های دانش بنیان هستیم.
رئیس دانشگاه پیام نور استان با تشکر از پیگیریها و خدمات ارزنده دکتر منادی در خصوص احیای سه واحد دانشگاهی پیام نور استان، به ظرفیت و پتانسیل های فرهنگی دانشگاه پیام نور نیز اشاره نموده و آن را ظرفیت و نقطه قوتی برای جامعه دانشگاهی و نظام دانستند.
دکتر منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی:
موفقیت پیام نور در رسالت آموزش از راه دور
دکتر علیرضا منادی در مقایسه سیستم آموزش از راه دور دانشگاههای کشورهای همجوار، کارنامه دانشگاه پیام نور را موفق ارزیابی نموده و نقش آن را در تامین زنجیره آموزش کشور بسزا دانستند.
دکتر منادی با اشاره به حضور و تاسیس شرکت های دانش بنیان توسط اساتید و اعضای علمی دانشگاهها که پیرو و تاکید مقام معظم رهبری عملی شد، از وجود ۸۰۰۰ شرکت دانش بنیان و اشتغالزایی ۴۰۰ هزار نفری و نقش افرینی در اقتصاد کشور خبر داده و افزود: نقش اموزش عالی در تولید محصولات دانش بنیان بی بدیل است.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به سبقه شکل گیری نظام جدید آموزشی در تبریز، انتظارات از استان آذربایجان شرقی و بالاخص تبریز را بالا دانسته و به اقدامات مجلس شورای اسلامی در راستای کیفی سازی و نگاه منزلتی به اموزش و اساتید اشاره کردند.
دکتر منادی متناسب سازی حقوق معلمان و اساتید دانشگاهی و افزایش سرمایه در گردش صندوق شکوفایی را از اقدامات حمایتی مجلس ذکر نموده و جایگاه ایران در حوزه نانو، پزشکی و ... را عالی دانسته و بر ایفای نقش نخبگان در حرکت لوکوموتیو اموزش کشور تاکید نمودند.
دکتر جهانبخش سلمانیان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری آذربایجان شرقی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی:
پیوست کاربردی پژوهش مورد توجه قرار گیرد
دکتر سلمانیان در این مراسم با اشاره به سند تحول و در راستای نیاز جامعه، به الزام فعالیتهای پژوهشی در جهت رفع نیازهای جامعه تاکید نموده و بر راهبردی و ماموریت محوری طرحهای پژوهشی و جهت دهی دستگاهها به دانش بنیان بودن و نفوذ در صنایع مادر تاکید کردند.
پژوهشگران برتر استانی دانشگاه پیام نور در سال ۱۴۰۱:
▫️اعضای هیات علمی:
۱- دکتر علیرضا دهقانی ( گروه علوم پایه )
۲- دکتر سیاوش جانی ( گروه علوم انسانی )
۳- دکتر کیومرث خداپناه ( گروه علوم انسانی )
۴- دکتر نسرین صبور مقدم ( گروه فنی مهندسی، کشاورزی و هنر )
▫️کارمند:
۱- فیروز طالبی ( کارمند مرکز میانه و رئیس واحد ترکمنچای )
▫️دانشجو:
۱- کامروز فتحی
▫️شرکت های فناور و نوآور:
۱- مهندس فرهاد عزیزی افشار ( مدیر عامل شرکت سایان ایمن پرداز رسا از مرکز رشد واحد بنیس )
۲- خانم رقیه ناعم وند ( مدیر عامل شرکت توسعه گران خلاق از مرکز نوآوری عجب شیر )
▫️همکاری موثر در جشنواره رینوتکس و کسب رتبه اولی دانشگاه پیامنور:
۱- دکتر بابک محمدزاده علمداری
۲- دکتر علیرضا دهناد
۳- دکتر صمد خباز باویل ( رئیس واحد آذرشهر )
۴- دکتر بلال پناهی ( رئیس مرکز مراغه )
۵- دکتر علی باغبان ( رئیس واحد عجب شیر )
۶- دکتر عطاالله زرافشان ( رئیس مرکز بناب )
۷- دکتر اسکندر شیرازی ( رئیس مرکز هشترود )
۸- آقای ابوالفضل مصدق ( مسئول مرکز رشد واحد بنیس )