عمومی | دانشگاه علوم پزشکی زنجان

سبک زندگی اسلامی باید مورد واکاوی مجدد قرار گیرد


در نخستین همایش ملی جوانی جمعیت عنوان شد:
سبک زندگی اسلامی باید مورد واکاوی مجدد قرار گیرد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: وظیفه‌ی همه‌ی ما، از مسئولین تا آحاد مردم این است که سبک زندگی اسلامی را مورد واکاوی و تحقیق مجدد قرار دهیم و مبانی این سبک زندگی را به‌روز کنیم.


پایگاه خبری وبدا-زنجان، حجت‌الاسلام محرمعلی شیرمحمدی روز پنجشنبه ۲۴ آذر در نخستین همایش ملی جوانی جمعیت که به همت دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد، اظهار کرد: علما و سیاست‌گذاران ما برای هویت‌بخشی به جامعه، باید به منابع اسلامی رجوع کنند تا این مرز و بوم که امانتی در دستان ماست، با سرافرازی به آیندگان تحویل داده شود.

وی با بیان اینکه از دیدگاه اسلامی، موضوع جمعیت، از ابعاد مختلف تربیتی، بهداشتی و جامعه‌شناختی مورد پردازش قرار گرفته است، افزود: در آیات متعددی از قرآن کریم، نکاح و تشکیل خانواده به عنوان پایه‌و اساس تشکیل یک جمعیت سالم، عنوان شده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه در روایات بسیاری از ائمه معصومین(ع)، ازدواج به عنوان سرفصل اقدام دینی و معرفتی مسلمانان مورد تاکید قرار گرفته است، افزود: پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند هرکس شاهد و گواهی‌دهنده ازدواج باشد، خداوند متعال رحمت خود را بر او گسیل می‌دارد.

وی تصریح کرد: آیات و روایات اسلامی نشان می‌دهد پایه‌های یک تمدن سالم که باعث کمال بشر می‌شود، بر مبنای تشکیل خانواده شکل می‌گیرد.

حجت‌الاسلام شیرمحمدی با بیان هیچکس جز طراح و سازنده‌ی یک محصول نمی‌تواند بروشور آن را به درستی بنویسد، اظهار کرد: قرآن کریم به عنوان آخرین کتاب آسمانی، تنها بروشوری است که برای نجات بشر از سوی خداوند متعال نازل شده و در آن ازدواج و فرزندآوری مورد تاکید قرار گرفته است.

وی بحران جمعیت را یک بحران جدی جهانی عنوان کرد و افزود: متاسفانه امروزه قوه و قدرتی که پروردگار عالمیان برای بقای بشر در روی زمین قرار داده، قربانی مطامع عده‌ای زورمند و پولمند قرار گرفته است و حتی خودشان نیز در منجلابی که فراهم کرده‌اند، گرفتار شده‌اند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ابراز امیدواری کرد: برگزاری همایش ملی جوانی جمعیت و برنامه‌هایی از این دست، باعث تحول فکری در آحاد جامعه شده و از وقوع بحران جمعیت جلوگیری کند.