مقالات پژوهش های صنایع غذایی، دوره ۳۲، شماره ۱ منتشر شد
لیست و عناوین مقالات نمایه شده از دوره ۳۲، شماره ۱ این ژورنال به صورت زیر می باشد:
۱.
تولید پودر کیک عملگرا بااستفاده ازآرد کینوآ وایزومالت
۲.
بررسی نوع ماهی، غلظت نمک و زمان تخمیر بر خصوصیات حسی سس ماهی ایرانی (مهیاوه)
۳.
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست غنی شده حاوی پودر کدوحلوایی
۴.
حفظ ترکیبات فنلی، رنگ و بافت کشمش انگور رقم عسگری طی دوره انبارداری با استفاده از پوشش خوراکی آلژینات سدیم
۵.
مقایسه سمیت سلولی پپتیدهای زیست فعال استخراج شده از عضله ماهی مرکب ببری به سه روش خشک کن انجمادی، پاششی و تحت خلاء بر پروماستیگوت های انگل لیشمانیا ماژور
۶.
اثر پوشش دهی با صمغ گزانتان بر تغییر شاخص های رنگ و سطح برش بادمجان سرخ شده
۷.
مقایسه اثر نگهدارندگی کاه و برخی جاذب های اتیلنی در بسته بندی میوه زردآلو
۸.
تاثیر محلول اکسید روی بر کیفیت و عمر نگهداری میوه توت فرنگی
۹.
بررسی پروفایل اسیدآمینه، حل شوندگی وخواص آنتی اکسیدانی هیدرولیزات حاصله از پروتئین کینوا
۱۰.
بررسی زنده مانی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس انکپسوله شده با آلژینات کلسیم- اینولین در نوشیدنی چای سبز سرد