انتشار مقالات هشتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران
لیست و عناوین مقالات نمایه شده از هشتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران به صورت زیر می باشد:
۱.
نقش اقامتگاه های بوم گردی در توسعه ی پایدار گردشگری روستایی
۲.
بررسی و مقایسه تلفات چاپر چهار ردیفه و شش ردیفه برداشت ذرت علوفه ای در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان (مطالعات مروری:نظامند)
۳.
بررسی عوامل موثر در بهبود وضعیت مکانیزاسیون و مدیریت آن در اراضی کشاورزی (مطالعه موردی: شهرستان پارس آباد مغان)
۴.
مروری بر اثر تغییر اقلیم بر خشکسالی روستاهای مناطق مرزی با استفاده از داده کاوی های فضایی
۵.
تحلیل آثار ارکان مختلف کشاورزی اقلیم هوشمند در مدیریت بحران آب در بخش کشاورزی
۶.
برهمکنش عوامل گوناگون بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)
۷.
پاکسازی پسماندهای حفاری آلوده به مواد نفتی با استفادده از باکتری های بومی و باگاس نیشکری در جنوب استان خوزستان
۸.
سنجش و مقایسه تغییرات روزانه غلظت ترکیبات BTEX در هوای آزاد شهرستان ماهشهر ( سال ۱۳۹۹)
۹.
بررسی ذرات معلق و بیوآیروسل های باکتریایی در هوای تنفسی زندانیان طی سال ۱۳۹۹
۱۰.
ارزیابی شاخص کیفیت خاک در شدت های مختلف تخریب مراتع مشجر غرب مازندران
۱۱.
نقش منابع طبیعی در تغییر کاربری زمین (مطالعه موردی: شهر کلاردشت)
۱۲.
تعهدات بین المللی دولت ها در مدیریت استفاده از سموم دفع آفات نباتی و کودهای شیمیایی در کشاورزی
۱۳.
تاثیر انتخاب بر برخی خصوصیات جوانه زنی و بیماری زایی گیاهچه های گلرنگ در محیط آلوده به عامل بیماری زای فایتوفتورا
۱۴.
پدیده دفاع در کلنی شته ها
۱۵.
اثربخشی انعطاف پذیری شناختی و هیجانی با توجه به تفاوت های فردی
۱۶.
بررسی نقش هر یک از عوامل شخصیتی ، محیطی، آموزشی و روحیه کارآف رینی در میزان کارآفرینی دانشجویان رشته های کشاورزی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور
۱۷.
نگاهی به تاریخچه، مفهوم و اهمیت باغبانی درمانی
۱۸.
مروری بر بهبود دهنده های نان
۱۹.
مقایسه کارایی تیمارهای مختلف درکنترل حلزون قهوه ای مرکبات درباغ های مرکبات شهرستان ساری
۲۰.
مروری بر تکنیک های پیشرفته برای تشخیص بیماری های گیاهی
۲۱.
بررسی اثر تغییر اقلیم بر روند دمای دشت مرودشت در مقیاس ما هانه
۲۲.
بررسی خصوصیات ضدمیکروبی امولسیون اسانس گیاه شوید علیه تعدادی از پاتوژن های با منشاء غذایی به روش میکروبراث دایلوشن در محیط آزمایشگاه
۲۳.
خصوصیات فیتوشیمیایی و اثر ضدباکتریایی امولسیون اسانس شوید بر علیه لیستریا مونوسیتوژنز
۲۴.
امکان سنجی اعمال مدل های عدالت در استفاده از منابع ژنتیک
۲۵.
امکان سنجی کشت آبی گونه بومادران (Achillea millefolium) در استان قم بر پایه روش تحلیل شبکه ای ( ANP)
۲۶.
مقایسه اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی و عصاره آبی قارچ Ganoderma lucidum برداشت شده از طبیعت و سالن پرورش قارچ
۲۷.
مقایسه ترکیبات پلی ساکاریدی، فنولی و فلاونوئیدی عطاره متانولی و آبی قارچ Ganoderma lucidum برداشت شده از طبیعت و سالم پرورش قارچ
۲۸.
مشارکت بخش غیر دولتی در مدیریت منابع آب زیر زمینی (مورد مطالعه: آب های زیرزمینی دشت مرند)
۲۹.
مدلسازی پراکنش جغرافیایی سن سبز پسته Brachynema cinctum (Hem:Pentatomidae) در اقلیم های استان یزد
۳۰.
اثر دورکنندگی ترکیب کائولین و سیتراپلاس روی حشرات کامل مگس میوه مدیترانه ای ceratitis capitata (wiedemann) در شرایط باغی
۳۱.
تاثیر پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها بر بافت مواد غذایی
۳۲.
اثر تیمار اسید کلریدریک بر جوانه زنی بذر گونه اقاقیا . Robinia pseudoacacia L
۳۳.
تاثیر کاربرد باکتری محرک رشد نیتروکسین و سطوح آبیاری بر صفات کمی و کیفی ارقام کلزا
۳۴.
بررسی و شناخت تهدیدات ناشی از آگروتروریسم و تاثیر آن بر امنیت غذایی و محصولات کشاورزی
۳۵.
بررسی تراکم خاک تحت تاثیر پارامترهای چرخ در انباره خاک
۳۶.
استفاده از روش اجزای محدود جهت بهینه سازی گاوآهن قلمی
۳۷.
تحلیل رفاهی آثار کاهص ارزش پول ملی در بازار محصول پسته در ایران
۳۸.
بررسی اثر کاربرد خاکی کود مایع طبیعی زرگرین بر رشد و ترکیب شیمیایی ریحان در شرایط تنش خشکی
۳۹.
رشد و ترکیب شیمیایی ریحان در شرایط تنش خشکی تحت تاثیر محلول پاشی کود طبیعی مایع زرگرین
۴۰.
مقادیر آمونیوم و نیترات خاک در مزارع اطراف تصفیه خانه فاضلاب شهر بوکان در استان آذربایجان غربی، ایران
۴۱.
تهاجم گیاهی
۴۲.
بررسی مفاهیم و اصول پروژه ارتقاء امنیت غذایی (دیم) (ایران-ایکاردا)
۴۳.
مروری بر اثرات کودهای زیستی و آلی در شرایط تنش خشکی بر خصوصیات رشدی و کیفی برخی گیاهان خانواده نعنائیان
۴۴.
مطالعات آماری صفات مورفوفیسیولوشیک برخی ارقام جو زراعی (L. Hordeum vulgare) تحت تنش سرمای دیررس بهاره
۴۵.
تولید پوشش های زیست تخریب پذیر با خواص ضدمیکروبی و ضداکسایشی از طریق غنی سازی نانوذرات کیتوزان با اسانس آویشن شیرازی
۴۶.
پایش آفت کش کلروپ یریفوس در نمونه های آب و خاک با استفاده از حسگر رنگ سنجی توسعه یافته بر پایه نانوذرات طلا
۴۷.
بررسی اثر طرح هدفمندی یارانه ها براقتصاد خانوار های روستایی (مورد مطالعه استان همدان روستاهای موئیجین، توئیجین، سولان ،برفین)
۴۸.
مدلسازی بررسی روند تغییرات پوشش گیاهی با استفاده از LCM و رگرسیون لجستیک (مطالعه موردی: حوزه جهان قلعه)
۴۹.
نقش گلوتامیک اسید بر افزایش خندانی میوه در پسته (Pistacia vera L.) رقم احمدآقایی
۵۰.
بررسی میزان آب مصرفی واقعی، تبخیر و تعرق استاندارد و درصد تنش ناشی از محدودیت آب در مزارع یونجه
۵۱.
استفاه از پرتو گاما برای حذف آلودگی های میکروبی گرده زنبورعسل
۵۲.
ارزیابی تحرک و زنده مانی اسپرم پرتوتابی شده با لیزر دیودی بعد از انکوباسیون
۵۳.
نقش ترویج و آموزش در توسعه پایدار کشاورزی
۵۴.
نقش مراتع و عملیات اصلاحی آن در ترسیب کربن
۵۵.
تغییر اقلیم و اثرات آن بر اکوسیستم های مرتعی
۵۶.
رابطه همزیستی گیاهان و میکوریزا و تاثیر میکوریزا بر اکوسیستم های مرتعی
۵۷.
ارزیابی خصوصیات کمی بذور حقیقی سیب زمینی حاصل از ارقام و کلون های تلاقی یافته (Solanum tuberosum L.)
۵۸.
ارزیابی تعداد غده و عملکرد غده بذور حقیقی سیب زمینی حاصل از ارقام و کلون های تلاقی یافته (Solanum tuberosum L.)
۵۹.
ارزیابی برخی از صفات عملکردی ژنوتیپ های مختلف سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) در اردبیل
۶۰.
بررسی میزان شاخص کلروفیل و اسید آمینه میتونین در چهار ژنوتیپ سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) در اردبیل
۶۱.
ارزیابی میزان عناصر موجود در ژنوتیپ های مختلف سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) در اردبیل
۶۲.
بررسی میزان شاخص های بیوشیمیایی در چهار ژنوتیپ سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) در اردبیل
۶۳.
اهمیت و ویژگی سیلاژ تهیه شده از خوراک کاملا مخلوط شده (TMR) برای دام های نشخوارکننده
۶۴.
بررسی عوامل پیش برنده و بازدارنده آموزش های ترویجی در کاهش ضایعات خرما در استان کرمان (مطالعه موردی: شهرستان بم)
۶۵.
بررسی صفات موثر بر عملکرد لاین های برنج ایرانی با استفاده از رگرسیون گام به گام
۶۶.
بررسی تنوع ژنتیکی لاین های برنج ایرانی با استفاده از نشانگر مورفولوژی
۶۷.
نقش تغییر کاربری اراضی بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک (مطالعه موردی: بخشی از اراضی شهرستان بجنورد)
۶۸.
بررسی امکان استفاده از اسانس های طبیعی به عنوان نگهدارنده ها و عوامل ضدباکتری در مواد غذایی
۶۹.
بررسی استفاده از شیرین کننده های کم کالری ارگانیک در تغذیه سالم
۷۰.
ویژگی ها و رفتار رئولوژیکی پلی ساکاریدها
۷۱.
مطالعه رفتار رئولوژیکی سوسپانسیون های اکسید گرافن (GO) در پلیمر پلی اتیلن گلیکول (PEG)
۷۲.
محاسبه عمر خستگی تک پایل ها و مروری بر تکنیک های کنترل سیستم های توربین بادی فراساحلی
۷۳.
تحلیل، طراحی و محاسبه عمر خستگی تک پایل ها و پایه های توربین بادی فراساحلی
۷۴.
مطاله مردم شناختی ورزا جنگ (مورد مطالعه: شهرستان خمام)
۷۵.
بررسی علت بروز تلفات در ماهیان زینتی گوپی مرکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در شهر ورامین
۷۶.
بررسی آلودگی های انگلی ماهیان زینتی آنجل (فرشته ماهی آب شیرین) در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در شهر پاکدشت
۷۷.
افزایش ویژگی های انتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) با تیمار هیومیک اسید
۷۸.
تاثیر روش کاشت و تراکم بوته بر بهبود مولفه های تولیدی وکارایی جذب تشعشع (RUE) گندم
۷۹.
تاثیر کاربرد زئولیت و کودحیوانی بر صفات زراعی در گیاه برنج
۸۰.
تاثیر نسبت های کشت مخلوط سری جایگزینی بر کمیت و کیفیت عملکرد جو و ماشک
۸۱.
تاثیر کشت مخلوط افزایشی درهم بر عملکرد و اجزای عملکرد جو بهاره و ماشک
۸۲.
مقایسه بروز عارضه عدم غلاف بندی سویا در مزارع سویا یا مدیریت علف هرز و ناقل در مقایسه با مزارع شاهد
۸۳.
تدوین برنامه سیپا (CEPA) تالاب بین المللی چغاخور
۸۴.
بررسی استخوان PELVIC GIRDLE در سوسمار خاردم بین النهرین (Saara loricate )
۸۵.
آشنایی با برخی گیاهان دارویی به عنوان مواد غذایی عملگرا برای پیشگیری و مقابله با کووید ۱۹
۸۶.
تاثیر خشکی بر صفات ثانویه گیاه پنیر باد
۸۷.
اثر افزودن سلنیوم آلی بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی پرورش یافته تحت تنش تراکم
۸۸.
اثر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزپوشانی شده بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
۸۹.
اثر افزودن ویتامین A و E بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
۹۰.
تجزیه اثرات متقابل ژنوتیپ در محیط و پایداری ژنوتیپ های مختلف برنج تحت شرایط تنش خشکی با استفاده از روش GGE بای پلات
۹۱.
مطالعه تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر صفات مهم مرفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام برنج هاشمی و شیرودی
۹۲.
تکثیر بافت شیمر و تولید کولتیوار جدید در گیاهان زینتی دراسینا، آرالیا و کوردلین
۹۳.
طرح فرایند تولید کشک خشک به روش صنعتی با تجهیزات صنعت لبنیات و شکلات سازی، با نمک کاهش یافته
۹۴.
مروری بر بیماری های کبد و پانکراس پرندگا ن زینتی
۹۵.
مروری بر برخی سموم قارچی شایع در پرندگان
۹۶.
مروری بر آناتومی و ناهنجاری های نوک و حفره دهانی پرندگان زینتی
۹۷.
بررسی مقاومت خمشی در صفحات فشرده چوبی حاصل از چوب و الیاف شیشه ای سوزنی
۹۸.
نانوکامپوزیت کربن نیترید گرافیتی و چارچوب فلزی-آلی برای حذف آلاینده رنگی از آب
۹۹.
اصلاح گیاهان دارویی
۱۰۰.
ارزیابی برخی از صفات عملکردی ژنوتیپ های مختلف ذرت در شرایط تنش خشکی
۱۰۱.
اثر تنش خشکی بر خصوصیات رشدی سه رقم ذرت
۱۰۲.
تاثیر تاریخ گل دهی گیاهان در اطراف کوه سبلان بر فعالیت و رشد زنبورداری منطقه
۱۰۳.
بررسی تاثیر کشت دوم برنج بر منابع آب (مطالعه موردی: شهرستان ساری )
۱۰۴.
تحلیل کمی و کیفی آب های زیرزمینی منطقه ساری - نکا
۱۰۵.
بررسی روند اختلاف دمای شب و روز سطح زمین درگستره ایران
۱۰۶.
تاثیر و کاربرد فاژها در صنایع غذایی
۱۰۷.
بررسی کیفیت منابع آب زیرزمینی دشت لاهیجان
۱۰۸.
تاثیر استفاده از صمغ زانتان و کربوکسی متیل سلولز روی خواص نان جو
۱۰۹.
روش های پالایش خاک های آلوده
۱۱۰.
بررسی اثرات خاکستر چوب و کود شیمیایی کامل بر رشد و عملکرد ذرت رقم فجر
۱۱۱.
گذری اجمالی بر قنات و قابلیت های آن
۱۱۲.
بررسی اکولوژیکی و خواص ایمنی، ضد ویروسی، باکتریایی و قارچی خیارهای دریایی
۱۱۳.
زیست شناسی سرپایان و جایگاه غذایی آنها با تاکید بر ماهی مرکب (pharaonis Sepia)
۱۱۴.
نقش آبزی پروری در امنیت غذایی کشورها
۱۱۵.
بررسی ژن های مهم پرتوانی و تمایزی در سلول بنیادین اسپرم ساز
۱۱۶.
تغییرات اقلیمی ناقض حق دسترسی به آب آشامیدنی سالم و پاکیزه
۱۱۷.
محاسبه و مقایسه بهره وری کود شیمیایی برای محصولات زراعی منتخب در استان مازندران
۱۱۸.
اثرات نانوذرات گوگرد بر برخی جنبه های بیوشیمیایی وفعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدان گیاه رازیانه Foeniculum vulgare
۱۱۹.
ایجاد فضای سبز پایدار در مناطق روستایی استان مازندران (مطالعه موردی: روستای سنام)
۱۲۰.
ایجاد فضای سبز پایدار در مناطق روستایی استان مازندران (مطالعه موردی: روستای خلرد)
۱۲۱.
ارزیابی چهار ساله ایجاد فضای سبز پایدار در دبستان دولتی "عالیکلا"
۱۲۲.
ارزیابی کارایی حشره کش های گیاهی در کنترل بالشک درازاندام (Westwood Pulvinaria floccifera) روی شمشاد طلایی در شرایط میدانی
۱۲۳.
معرفی یک مدل کاربردی برای تشکیل خاک
۱۲۴.
بررسی اثر تراکم و زمان مصرف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه برنج در کشت مجدد
۱۲۵.
آشنایی با کمیته فنی ISO/TC ۳۴ فعال در زمینه تدوین استانداردهای بین المللی فرآورده های غذایی
۱۲۶.
مروری بر روش های نوین فرآوری ضایعات خشکبار
۱۲۷.
بررسی بیلان انرژی در تولید چغندرقند (مطالعه موردی شهرستان نقده)
۱۲۸.
بررسی پتانسیل گرمایش جهانی در تولید چغندرقند
۱۲۹.
مقایسه اثر دورکنندگی و مهارکنندگی روغن معدنی و پودر کائولین با حشره کش دیازینون بر کرم ساقه خوار برنج (Chilo suppressalis Walker)
۱۳۰.
ارزیابی روابط عملکرد، اجزای عملکرد درهندوانه با استفاده از تجزیه و تحلیل چند متغیره
۱۳۱.
خصوصیات مورفولوژیکی گیاه دارویی نعناع تحت تاثیر محلول پاشی اتانول و متانول
۱۳۲.
جایگاه صنایع تبدیلی کشاورزی در توسعه کارآفرینی روستایی (مورد روستای علی آباد دمق ملایر)
۱۳۳.
تاثیر سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات بر درصد، سرعت و شاخص جوانه زنی بذر نارنج در شرایط تنش خشکی
۱۳۴.
اعتبارسنجی پراسنج فشار جو از دو سری داده بازتحلیل ERA-Interim و ERA۵ از مرکز ECMWF در گستره استان فارس
۱۳۵.
تاثیر روغن معدنی بر کنترل سپردار سفید توت (TozzettiPseudaulacaspis pentagona Targioni) در فصل بهار
۱۳۶.
بررسی عناصر نه ژنوتیپ مختلف لوبیا چیتی به نانو کود فسفره در شرایط اکولوژیکی اردبیل
۱۳۷.
بررسی عملکرد و اجرای عملکرد نه ژنوتیپ مختلف لوبیا چیتی به نانو کود فسفره در شرایط اکولوژیکی اردبیل
۱۳۸.
نقش مدیریت علمی در بهبود کیفیت نظام آموزشی
۱۳۹.
ارزیابی تناسب اراضی برای جو دیم با استفاده از تکنیک فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و GIS در بخشی از دشت قزوین
۱۴۰.
برآورد ارزش اقتصادی کارکرد تفریحی منابع محیط زیستی پارک های جنگلی (مورد: پارک جنگلی کبودوال استان گلستان)
۱۴۱.
اهمیت سامانه اطلاعاتی جغرافیایی (GIS) در مطالعات گیاهان
۱۴۲.
مقایسه هیستولوژیک و هیستوشیمیایی رحم قرقاول نابالغ و تازه بالغ شده
۱۴۳.
تاثیر قارچ های میکوریز آربوسکولار بر برخی صفات رشدی، فیزیولوژیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه نعناع فلفلی
۱۴۴.
میدان الکتریکی پالسی در صنایع غذایی
۱۴۵.
مطالعه اثرات تداخلی علف هرز جوموشی (Hordeum morinum) در تراکم های مختلف کاشت، بر درصد پروتئین خام یونجه (Medicago sativa L.)
۱۴۶.
نقش سازمانهای مردم نهاد و شبکه های اجتماعی در ارتقاء فرهنگ محافظت از محیط زیست
۱۴۷.
تنش خشکی بر عملکرد و برخی صفات گیاه سویا Glycine max L. در شهرستان شوش
۱۴۸.
اهمیت استفاده از اشعه فرابنفش در طول انبارداری میوه خرما
۱۴۹.
ضرورت مصرف بهینه کودها درشالیزار
۱۵۰.
کودهای زیستی و اثرات آن بر حاصلخیزی خاک
۱۵۱.
نانو امولوسیون ها در صنایع غذایی
۱۵۲.
مطالعه شاخص های زیستی ماکروبنتوزهای رودخانه رودبابل، مازندران
۱۵۳.
ویژگی های کمی و کیفی گونه های جنس بلوط در توده های جنگلی شهرستان سردشت (روستای سوستان)، استان آذربایجان غربی
۱۵۴.
بررسی خصوصیات کمی و کیفی، تعیین میوه و ارائه مدل جهت برآورد میوه بنه (Pistacia atlantica Desf.) در توده های جنگلی شهرستان سردشت (مطالعه موردی: روستای سوستان)
۱۵۵.
تعیین غلظت عنصر مس و منشاء آن در گرد و غبار برخی از مدارس مشهد
۱۵۶.
بررسی تاثیر کود آهن و NPK بر رشد رویشی و تغییرات فیزیولوژیک گل شمعدانی
۱۵۷.
مروری بر کاربرد کودهای آلی و آمینواسیدی در شورزدایی خاک های کشاورزی
۱۵۸.
مروری بر کیتوزان و کاربرد آن در کشاورزی
۱۵۹.
بررسی عوامل مرگ و میر رویانی در گاوشیر ی
۱۶۰.
اهمیت حفاظت از اکوسیستم های جنگلی در راستای توسعه پایدار؛ با تاکید بر آموزه های دینی
۱۶۱.
بررسی شیوع سویه های اشریشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک های مختلف در نمونه های مدفوع گوسفندان حاضر در کشتارگاه صنعتی شیراز
۱۶۲.
بررسی کارایی فاژدرمانی در درمان بیماری های عفونی در حیوانات مختلف
۱۶۳.
مروری بر انواع مختلف نانو ذرات و کاربرد نانوتکنولوژی در تشخیص باکتری های بیماری زا در دام
۱۶۴.
حذف دایرکت بلو ۷۱ از پساب با استفاده از کربن سیاه بدست آمده از چوب درخت بلوط
۱۶۵.
بیوکنترل باکتری های پاتوژن مواد غذایی با استفاده از باکتریوفاژ
۱۶۶.
تحلیل شدت، مدت و فراونی خشکسالی هواشناسی بر دشت ملایر استان همدان
۱۶۷.
بررسی ریخت شناسی بذراستبرق (و کرک ابریشمی) Calotropisp در ایران
۱۶۸.
تدوین راهبردهای توسعه ی کشاورزی دقیق در ایران
۱۶۹.
اثرات نانو ذرات گوگرد بربرخی جنبه های فیزیولوژیکی گیاه رازیانه
۱۷۰.
ارزیابی روند تغییرات آب زیرزمینی دشت اراک با استفاده از آزمون من کندال
۱۷۱.
کاربرد مالتودکسترین در ریزپوشانی ترکیبات غذایی