از اعضاء هیات علمی گروه پرستاری تجلیل شد
معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این مراسم گفت: پرستاران بعنوان یکی از اصلی ترین ستون های مجموعه سلامت نقش پر رنگی را در نظام سلامت ایفا می کنند.
دکتر علی احسانی اضافه کرد: دلاوری ها و رشادت های پرستاران در دوران کرونا و تقدیم ده ها شهید مدافع سلامت نشانگر عزت و روحیه بالای خدمت به هم نوع در میان پرستاران است.
وی اضافه کرد: امروز به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب کبری و روز پرستار فرصتی داشتم تا در رادیو شهر مراغه از تلاش های این عزیزان در رسانه ملی تقدیر نمایم.
وی در پایان گفت:رشته پرستاری حق ویژه ای بر دانشکده علوم پزشکی مراغه دارد چرا که شکل گیری این دانشکده با رشته پرستاری و بعد ها مامایی بوده است و امروز شاهد هستیم این دانشکده به سمت دانشگاه شدن قدم بر میدارد. به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این مراسم از پرستاران هیات علمی دانشکده تجلیل شد.