معاون پژوهشی دانشگاه با دکتر قوام زاده رئیس مرکز تحقیقات هماتولوژی و انکولوژی در بیمارستان شریعتی دیدار و گفتوگو کرد
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، در این دیدار که شنبه هشتم اردیبهشت ۹۷ در ساختمان بانک سلولهای بنیادی کشور برگزار شد دکتر قوام زاده رئیس مرکز تحقیقات هماتولوژی و انکولوژی، دکترعلی مقدم رئیس بخش پیوند، دکتر واعظی معاون پژوهشی و دیگر اعضای هیئتعلمی مرکز تحقیقات هماتولوژی و انکولوژی با دکتر صحراییان معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر شکوفه نیک فر مدیر امور پژوهشی، دکتر حسنپور مدیر امور عمومی و دکتر امانلو سرپرست دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی این معاونت دیدار کردند.
در این جلسه دکتر قوام زاده رئیس مرکز تحقیقات هماتولوژی و انکولوژی در بیمارستان شریعتی ضمن خوشامدگویی، حضور معاون پژوهشی دانشگاه در این مرکز را مایه خرسندی و امیدواری دانست. دکتر قوام زاده در این جلسه ضمن بیان برخی مشکلات مرکز تحقیقات از دکتر واعظی خواست ابتدا گزارشی از فعالیتهای این مرکز ارائه دهد.
دکتر واعظی در این گزارش وی با تاکید بر رسالت اموزشی مرکز تحقیقات خون گفت: یکی از رسالتهای این مرکز تربیت افرادی بود که بتوانند این سیستم را در کشور جلو ببرند که تاکنون بیش از ۳۵۰ نفرهئیت علمی خون و انکولوژی اموزشدیدهاند و قسمت عمده کارهای پژوهشی را هیئتعلمیها انجام میدهند.
دکتر واعظی هدف پژوهشها را افزایش سلامت و کیفیت زندگی مردم دانست و گفت: در کنار ان تلاش کردهایم کارهای نوینی بارونق بیشتری درزمینه سل تراپی استقرار پیدا کند. وی افزود: مثل همه مراکز نیازمند مقالاتی هستیم که منجر به کاربرد شود و همواره سعی کردیم بودجه مرکز درراه تحقیقات کاربردی صرف شود و در این زمینه بیشتر سعی کردهایم داروهای عمده در سرطان را موردتحقیق قرار دهیم و کاربرد داروها را روی سرطانهای شایعتر در کشورمان ازجمله سرطان سینه و گوارش هزینه کنیم.
دکتر واعظی برگزاری ورک شاپ ها، چاپ ۴۶۸ مقاله، عضویت در اغلب مجامع بینالمللی خون و سرطان دنیا، برگزاری سه کنگره بینالمللی در ایران بیش از ۳۰۰ سخنرانی در کنفرانسهای بینالمللی از مهمترین فعالیتهای این مرکز برشمرد.
دکتر صحرائیان در این جلسه مرکز تحقیقات خون و سرطان را از مراکز خوب دانشگاه درزمینهٔ اموزش، پژوهش درمان دانست و گفت: این مرکز از هیچ به اینجا رسیده است. وی هدف از این دیدار را تشکر و سپاس و انعکاس فعالیتهای مرکز تحقیقات خون دانست و افزود: مجموعه دانشگاه تمام توانش را در ستاد به کار میبرند تا سنگی را جلوی پای محقق نگذارد و نقش تسهیلکننده داشته باشد و مانعی برای کارها نباشیم.
دکتر صحراییان همچنین از راهاندازی بیو بانک سنترال دانشگاه در اینده نزدیک خبر داد و این بیوبانک را محلی برای جمعاوری نمونههای مراکز تحقیقاتی دانشگاه دانست. دکتر صحراییان با ابراز امیدواری برای کمک به تبادل اطلاعات بین مراکز تحقیقاتی گفت: امیدواریم با این تبادل اطلاعات، جهشی را که دوستان دوست دارند انجام شود.
خبر: معصومی فرد
عکس: ولی الهی