عمومی | دانشگاه تهران

مهارت‌های دانش‌بنیان از ارکان پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران ، دکتر غلامحسین حسینی‌نیا، رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور در آئین افتتاح پردیس علم و فناوری شهید چمران دانشگاه تهران در اشتهارد که امروز یکشنبه ۶ آذر ۱۴۰۱ برگزار شد، با بیان اینکه استان البرز پایتخت صنعتی کشور است، افزود: بهترین واحد‌های صنعتی را در این استان داریم و دانشگاه تهران نیز نقش بهترین استارتاپ را ایفا می‌کند.
وی تاکید کرد: این حرکت و مسیری که در پیش گرفته شده در تاریخ این منطقه و مسیر توسعه استان البرز به طور خاص و برای کل کشور راه‌گشا خواهد بود.
دکتر حسینی‌نیا با اعلام اینکه بنا داریم در ۳۰ استان، ۳۰ مرکز دیگر ایجاد کنیم، افزود: این منطقه یک الگوی ملی خواهد بود، واحدهای دانش‌بنیانی که برای پیداکردن راه‌حل‌های راهگشا، اولویت‌شان جوانان خود استان و شهرک‌های استان باشد و امیدواریم سایر دانشگاه‌ها و استان‌ها از این منطقه الگو بگیرند.
رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای اظهار داشت: پردیس علم و فناوری دانشگاه تهران در اشتهارد کار مشترک بین دانشگاه تهران، سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای و استانداری البرز با هدف اشتغال جوانان و مهارت‌‌آموزی است تا مهارت‌هایی که از دل واحدها و شرکت‌های فناور بیرون می‌آید پاسخگوی نیازهای مردم باشد.
استاد دانشگاه تهران در بخشی از سخنانش اظهار داشت: ۶۷ درصد دانش‌آموزان که از سال ۲۰۱۶ تحصیل را آغاز کردند و به مدرسه رفتند، به مشاغلی اشتغال خواهند یافت که هنوز به وجود نیامده و آن قدر سرعت تحول بالاست که ما باید موتور محرکه را فعال کنیم تا برای جوانان اشتغال‌آفرین باشد.
وی ضمن تقدیر از خیر بزرگ مرحوم اشتهاردی اظهار امیدواری کرد سایر خیرین نیز در این مسیر گام نهند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز نیز به عنوان سخنران دیگر این مراسم، با بیان اینکه کار علمی که دانشگاه تهران در این مجموعه با عنوان پردیس علم و فناوری آغاز کرده است مطابق با نیت واقف این مجموعه بزرگ خواهد بود، اظهار امیدواری کرد: این مجموعه که در سنوات گذشته با هدف علم و فناوری و حرفه‌آموزی ساخته و وقف شده است، با همت دانشگاه تهران، پرتوان و با انرژی اهداف واقف را به اجرا درآورد.
وی افزود: استان البرز ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای در حوزه برنامه‌های دانش‌بنیان و استارتاپ دارد و شهرک‌های صنعتی ویژه‌ای داریم که در حوزه نانو، دارو و غیره پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌اند، اما مشکل ما بحث حرفه‌آموزی است.
عبداللهی اظهار داشت: ما باید بتوانیم در کنار شهرک‌های صنعتی، دانشگاه ایجاد و بین دانشگاه و مراکز صنعتی پیوند برقرار کنیم.