عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

بالگرد اورژانس ۱۱۵ بوشهر برای نجات رونیکای ۵ ساله به پرواز درامد

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر، دکتر عبدالرحیم دادجو در این خصوص گفت: ظهر دیروز سوپروایزر بیمارستان خارک برای کودکی ۵ ساله که از ارتفاعی ۲ متری سقوط کرده بود درخواست اعزام بالگرد داشت.
وی تصریح کرد: پس از بررسی توسط مسئول اورژانس هوایی استان کودک مذکور به دلیل احتمال ضربه به سر و کاهش سطح هوشیاری و نبود امکانات لازم در سطح جزیره خارک نیاز به اعزام داشت بنابراین با پایگاه محل استقرار بالگرد هماهنگی‌های لازم به عمل امد و با توجه به وضعیت ناپایدار جوی و احتمال وزش باد شدید و کاهش دید و نیز بارندگی، ترتیبی داده شد تا انتقال رونیکای ۵ ساله در کمترین زمان ممکن انجام شود.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: مهران عباسی و امید جفره ای اعضای تیم عملیاتی اورژانس ۱۱۵ بودند که به‌اتفاق چهار نفر از پرسنل کادر پرواز این ماموریت را به انجام رسانیدند.
دکتر دادجو افزود: از اواخر هفته گذشته که شاهد ورود سامانه فشارقوی همراه با تندباد و بارش‌های ناگهانی در سطح استان بوده‌ایم برحسب ضرورت بالگرد اورژانس ۱۱۵ بوشهر ۲ پرواز را انجام داده است.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: مورد دیگر خانمی ۶۱ ساله بوده که به دلیل مشکلات حاد قلبی نیاز به انتقال به مرکز تخصصی قلب استان پیداکرده و با رایزنی‌های انجام‌شده و تایید پایگاه پروازی اجازه اعزام صادر می‌شود؛ مهران عباسی و سید رسول هاشمی در این ماموریت مشارکت داشتند.
دکتر دادجو خاطرنشان کرد: جزیره خارک ازجمله مناطق استراتژیک استان بوشهر است که امکانات درمانی ان گاهاً محدود است بنابراین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و به‌تبع ان مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان حداکثر همکاری را با مصدومین و مجروحین احتمالی از این جزیره که به خدمات ویژه نیاز دارند، ارائه می‌نماید که تعدد ماموریت‌های بالگرد اورژانس در مرز دریایی این جزیره شاهد بر این مدعاست.
انتهای پیام/ ز.ی ۵۰۰۰