کنفراس ها | سیویلیکا

انتشار مقالات هفتمین کنگره ملی سالانه یافته های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری

لیست و عناوین مقالات نمایه شده از هفتمین کنگره ملی سالانه یافته های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری به صورت زیر می باشد:

۱. نقش ترویج کشاورزی درفرآیند توسعه پایدار روستایی
۲. تدوین برنامه اقدام در شرایط اضطراری حوادث نشت گاز H۲S در واحد فراورش مرکزیپالایشگاه مهران
۳. ارزیابی ریسک مخازن سوخت با استفاده از نرم افزار bow-tie-pro(مطالعه موردی: نیروگاه سیکل ترکیبی خرمشهر )
۴. تجزیه و تحلیل خطرات سکوهای نفتی(مطالعه موردی: سکوی نفتی کوروش)
۵. تحلیل علت-پیامد در واحد گندله سازی صنایع فولاد به روش BOW- Tie(مطالعه موردی: صنایع فولاد خوزستان)
۶. ارزیابی فرهنگ HSE در شرکت نفت و گاز گچساران
۷. ارزیابی خطاهای انسانی کارخانه سیمان با استفاده از تکنیک SHERPA
۸. تجزیه و تحلیل خطاهای انسانی به روش SHERPA در یکی از مراکز درمانی شهر آبادان
۹. بررسی رابطه متقابل سیاست راهبردی ایران و جهانی شدن گردشگری با استفاده از تکنیک SWOT
۱۰. خوشه کسب وکار سلامت و گردشگری پزشکی
۱۱. تحلیل اقتصادی و نقش مدیریت ریسک در گاوداری های شهرستان های خلخال و گرمی
۱۲. تاثیر دانش قبلی وفاصله روانشناختی بر تصویر گردشگر از یک رویداد گردشگری ترویجی
۱۳. مروری بر نقش اینترون ها در یوکاریوت ها
۱۴. روش های بررسی ساختار ثانویه پروتئین ها
۱۵. تجزیه و تحلیل رابطه عملکردی بین پروتئین ها
۱۶. توسعه گردشگری انبوه و معایب آن در راستای پایداری
۱۷. گردشگری جایگزین، راهکاری جدید در راستای توسعه گردشگری در ایران
۱۸. اهمیت و نقش کشاورزی چندکارکردی در توسعه پایدار
۱۹. شناسایی و معرفی جاذبه های گردشگری (طبیعی، تاریخی و فرهنگی) شهرستان دهگلان
۲۰. تحلیلی بر الگوهای پرداخت در داده های توالی دیجیتال
۲۱. بهبود برخی خصوصیات فیزیکی خاک در اثر تغییر کاربری(مطالعه موردی: بخشی از اراضی شهرستان بجنورد)
۲۲. اثر تولید ناخالص داخلی، باز بودن تجاری و مصرف فراورده های نفتی بر آلودگی زیست محیطیدر ایران طی سال های ۱۹۶۷ الی ۲۰۱۶
۲۳. نگرشی بر انرژی های تجدیدپذیر و نو با رویکرد حفظ محیط زیست
۲۴. مروری بر مدیریت محصولات گلخانه ای در کشور مصر
۲۵. مروری بر اهمیت نصب سیستم قطره ای جهت آبیاری
۲۶. نقش گردشگری خلاقانه و هوشمند در رونق صنعت گردشگری
۲۷. بررسی شرایط اقلیمی جزیره ماداگاسکار طی ۲۱ سال
۲۸. بررسی وضعیت خشکسالی در حوضه آبریز هراز از دیدگاه هواشناسی کشاورزی
۲۹. بررسی چالش ها و استراتژی های مدیریت پسماند در توسعه شهری پایدار ایران
۳۰. بررسی کارایی رشد میگوهای پاسفید غربی در وزن های متفاوت ذخیره سازی
۳۱. افزایش بهره وری پرورش میگو با استفاده از فناوری گلخانه
۳۲. شناسایی بهترین شاخص طیفی برای تخمین عملکرد گندم با استفاده از تصاویر سنجنده سنتینل ۲
۳۳. بررسی ویژگی های کمی عرصه های جنگلی کمتر تخریب یافته ناحیه زاگرس میانی (مطالعه موردی:جنگل های منطقه نوژیان خرم آباد)
۳۴. بررسی ویژگی های کمی عرصه های تخریب یافته ناحیه زاگرس میانی (مطالعه موردی: جنگل هایمنطقه شورآب خرم آباد)
۳۵. بررسی تاثیر نوع کاربری زمین بر کربن آلی، پایداری خاکدانه ها و مقاومت فرورویخاک در مزرعه دانشگاه محقق اردبیلی
۳۶. بررسی تاثیر نوع کاربری زمین بر برخی ویژگی های شیمیایی و بیولوژیکی خاک درمزرعه دانشگاه محقق اردبیلی
۳۷. بررسی و امکان افزایش اسیدهای چرب ضروری بویژه امگا- ۳ در شیر دام
۳۸. تاثیر منظر بویایی بر ادراک شادی کاربران در مناظر کشاورزی
۳۹. بررسی اهمیت تفکیک و بازیافت پسماندهای جامد شهری در توسعه پایدار
۴۰. بررسی نحوه مدیریت پسماند دام و طیور در ایران
۴۱. بررسی تاثیر پرتو گاما ناشی از مناطق با پرتوزایی طبیعی بالا (High Background Natural Radiation Areas) بر جوانه زنی بذرها و برخی پارامترهای رویشی دانه رست های گندم Triticum aestivum L
۴۲. بررسی اثرات مفید پرتو گاما با دوز بسیار کم ناشی از چشمه تکنسیوم،بر ویژگی هایجوانه زنی و طول ریشه گیاه گندم به منظو ر یافتن راه حلی در جهت افزایش مقاومتدر برابر تنش خشکی
۴۳. بررسی اثرات محلولپاشی هیدروالکل ها بر رشد و عملکرد کمی و کیفی در گیاهان زراعی
۴۴. تحلیل نقش توسعه گردشگری پایدار روستایی در حفاظت از میراث طبیعی و فرهنگیناحیه کجور
۴۵. مروری بر هورمون های گیاهی و کاربرد آنها
۴۶. مطالعه باکتری شناختی و آسیب شناختی آبسه های کبدی بزهای کشتاری درکشتارگاه شهرستان رشت
۴۷. مطالعه باکتری شناختی و آسیب شناختی آبسه های کبدی گاو در گاوهایکشتاری کشتارگاه شهرستان رشت
۴۸. بررسی کاربرد کود سیلیسیم بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه تربچه سفید درشرایط تنش شوری
۴۹. بررسی آلودگی صوتی و اثرات آن بر سلامت (فشار خون) کارگران کارگاه های چوببری شهرستان بندر انزلی
۵۰. تاثیر سطوح مختلف شوری محیط رشد بر جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزا (Brassica napus L.)
۵۱. خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاه چه یونجه (Medicago sativa L.) تحت تاثیر سطوحمختلف شوری
۵۲. اثر اسموپرایمینگ سطوح مختلف اسید هیومیک بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه چایترش Hibiscus sabdariffa L
۵۳. مروری بر رهبری انطباقی و عملکرد فراتر از انتظارات
۵۴. شناخت اثرات پدیده ی گردوغبارها در توسعه پایدار گردشگری (موردشناسی: استان خوزستان)
۵۵. جایگزین های آنتی بیوتیک ها برای تولید طیور ارگانیک
۵۶. نقش آنتی اکسیدان ها در ذخیره اسپرم پستانداران در شرایط سرد
۵۷. متوقف کردن و محافظت عملیات ساختمانیدر هنگام وقوع گرد و غبار و طوفان خاک
۵۸. مقایسه اثرات کود مایع آلی و اوره بر شاخص های رشدی ذرت سینگل کراس ۷
۵۹. مقایسه اثرات کود مایع آلی ونیتروژن، فسفر، پتاسیم بر شاخص های رشدی لوبیا سبز
۶۰. اثر تنش خشکی روی رشد گیاه چه های اکوتیپ های مختلف Aegilops tauschii
۶۱. بررسی خواص و کاربردهای برخی از صمغ های ایرانی
۶۲. بررسی تاثیر رضایت بر وفاداری گردشگران روستایی
۶۳. توسعه گردشگری روستایی با رویکرد گردشگری پایدار
۶۴. بررسی تغییرات ویژگی های پوشش گیاهی در محدوده بادام کاری دیم (مطالعه موردیروستای علی عرب، شهرستان چادگان)
۶۵. ارزیابی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های خارشتر در سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی بااستفاده از نشانگر مولکولی RAPD
۶۶. مروری بر آلودگی پرندگان به مایکوتوکسین های ارگوت، زیرالنون، تریکوتسن، مونیلیفورمین وفومونیسین
۶۷. مایکوتوکسیکوز در پرندگان: مروری بر اواوسپورین، سیکلوپیازونیک اسید، روبراتوکسین،پنی سیلیک اسید و استریگماتوسیستین
۶۸. مروری بر مسمومیت ناشی از آهن در پرندگان
۶۹. اثر تنش خشکی بر تبادلات گازی نهال های ارغوان Cercis siliquastrum L
۷۰. فواید درمانی و تغذیه ای جلبک سبز Spirulina
۷۱. تاثیر ماده آلی خاک بر افزایش عملکرد محصو لات زراعی
۷۲. تهیه نقشه گستره جنگل های بلوط زاگرس با استفاده از یادگیری ماشین و سامانه گوگل ارثانجین (مطالعه موردی: شهرستان پاوه)
۷۳. تاثیر توسعه گردشگری شهری برارتقاء هویت فرهنگی شهر
۷۴. تحلیل عوامل موثر در مدیریت پایدار منابع خاک در حوضه آبخیز رامهرمز
۷۵. کیوتی ال های مرتبط با محتوای کلروفیل و شاخص آبی در ژنوم A گندم نان( Triticum aestivum L)
۷۶. مکان های کروموزومی کنترل کننده عملکرد گندم نان Triticum aestivum L در شرایطآبیاری مطلوب
۷۷. گردشگری اجتماع محور، بستری برای توسعه روستایی در زاگرس مرکزی
۷۸. آبزی پروری و پرورش یک گونه جدید خیار دریایی: تکثیر و پرورش
۷۹. بررسی مدیریت علف های هرز بر عملکرد برنج در کشت مستقیم(نمونه موردی: شهرستان شوش استان خوزستان)
۸۰. بررسی دقت پیش بینی عملکرد ذرت در شهرستان گرگان با مدل شبیه سازیAquaCrop
۸۱. بررسی تاثیرات اقتصادی پوشش گیاهی و گیاهان دارویی بر جذب و توسعه صنعتگردشگریمورد مطالعاتی شهرستان فریدون شهر استان اصفهان
۸۲. تاثیر پذیری حس مکان گردشگران شهر یزد از رفتارهای زیست محیطی
۸۳. بررسی غلظت فلز کادمیوم ومنگنز درغبارخیابانی شهر حله،عراق
۸۴. شهرستان بشرویه استان خراسان جنوبی و ظرفیت های توسعه اقتصادی آن (گیاهان دارویی آویشن،آنغوزه و زعفران، کشاورزی حفاظتی، برداشت نمک از کویر و جاذبه های طبیعی، تاریخی و مذهبیدر روستاهای هوگند و سرند)
۸۵. بررسی آلودگی میکروبی درتخم مرغ های عرضه شده در شهرستان ارومیه
۸۶. بررسی میزان آلودگی شیر خام به بروسلا ابورتوس به روش آزمون حلقه ای شیر درشهرستان لاهیجان
۸۷. ارزیابی ظرفیت های گردشگری شهرستان بیرجند با استفاده از مدل SWOT
۸۸. مطالعه تنوع ژنتیکی برخی توده های هندوانه دیم در استان قزوین با استفاده از صفاتمورفولوژیک و زراعی
۸۹. بررسی کمیت و کیفیت جاذبه های روستاهای مقصد گردشگری(مطالعه موردی: شهرستان کلات نادری)
۹۰. ارتباط چند شکلی اگزون ۷ ژن بتالاکتوگلوبولین با صفات تولید شیر در بز نژاد کرکی رایینی
۹۱. فراوانی اللی کاپاکازیئن در گاوهای سیمنتال استان کرمان
۹۲. تاثیر استفاده از سطوح مختلف هورمون PMSG و گنادوترپین روی میزان آبستنی بز های محلی شهرستان کرمان در فصل غیرتولید مثلی
۹۳. بررسی اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیزژنتیکی صفت میزان چربی شیر در دوره های شیردهی اول تاسوم گاوهای هلشتاین ایران
۹۴. بررسی پتانسیل زمین گردشگری شهرستان بافت ،رابر،ارزئیه با استفاده از سنجش از دور وسیستم اطلاعات جغرافیایی
۹۵. بررسی تاثیر روش های تدریس و یادگیری آموزش محیط زیست بر دانش آموزان مقطع پیش دبستانی موردمطالعه (موسسه خلاقیت شهرستان آبادان)
۹۶. ارزیابی کیفیت آب در پایین دست رودخانه های کارون و بهمنشیر از نظر فلزات سنگین بااستفاده از شاخص آلودگی فلزات سنگین (HPI)
۹۷. مروری بر روش های نوین شناسایی و کاهش آفلاتوکسین در مواد غذایی
۹۸. کاربرد نانو کامپوزیت ها در صنایع بسته بندی مواد غذایی
۹۹. کاربرد اتمسفر اصلاح شده MAP در بسته بندی قارچ
۱۰۰. سد سیمره، تغییرات لیمنولوژیکی آب و سرنوشت ماهیان رودخانه سیمره در حوزه استانایلام
۱۰۱. شناسایی گونه های ماهیان رودخانه سیمره در حوزه شهرستان دره شهر استان ایلام
۱۰۲. معرفی و کاربرد گیاهان و مواد طبیعی در شوینده های مختلف
۱۰۳. اثرات زیست محیطی پلاستیک ها و استفاده از پلیمرهای تخریب پذیر به عنوان جایگزین
۱۰۴. بررسی راهکارهای توسعه گردشگری روستایی اکوتوریسم در ایران
۱۰۵. بررسی و تحلیل اثرات خشکسالی بر توان های اقتصادی و زیست محیطی(مطالعه موردی: شهر بجنورد)
۱۰۶. رتبه بندی جاذبه های گردشگری بر اساس پتانسیل جذب گردشگر با استفاده از مدلتاکسونومی عددی(مطالعه موردی : شهرستان بجنورد)
۱۰۷. بررسی پارامترهای تاثیرگذار در تخمین دبی نشت سد خاکی با استفاده از روش هوشمندتلفیقی پیش پردازش سری زمانی
۱۰۸. بررسی و شناخت عوامل موثر بر افت سطح آب های زیرزمینی در دشت های مختلف کشور
۱۰۹. بررسی تغییرات سه ماهه برخی پارامترهای آب تالاب هامون پوزک در سال ۱۳۹۸
۱۱۰. بررسی امکان رشد جلبک Dunaliella salina در آب ژرف
۱۱۱. مروری بر انرژی های زیستی و انواع آن ها
۱۱۲. کشاورزی سبز:مبانی تنوع زیستی،مقاوم و مولد سیستم های کشاورزی
۱۱۳. بررسی اثرات زیست محیطی بر سلامت انسان و بررسی ابعاد حقوق داخلی و بین المللی در تولیدصنایع سیمان و نقش آن در توسعه پایدار
۱۱۴. بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آبی و متانولی گیاه سرخارگل بر روی اسنتو باکتر
۱۱۵. مطالعه ی اثر فیلم ژلاتینی حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای باکتری استافیلوکوکوساورئوس در فیله ماهی کپور در دمای یخچال
۱۱۶. مطالعه ی اثر فیلم ژلاتینی حاوی لاکتوباسیلوس رامنسوس بر خصوصیات فیزیک وشیمیایی فیلهماهی کپور در دمای یخچال
۱۱۷. بررسی زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس در فیلم ژلاتینی و اثر آن بر بقاءباکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فیله ماهی قزل آلادر دمای یخچال
۱۱۸. بررسی زنده مانی باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در فیلم ژلاتینی و اثر آن بر بقاءباکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فیله ماهی قزل آلادر دمای یخچال
۱۱۹. بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره های آبی و متانولی گیاه چای ترش Hibiscus sabdariffa علیه اسینتوباکتر در شرایط آزمایشگاهی
۱۲۰. مطالعه سیستم کمپلمان درخزندگان
۱۲۱. ارزیابی و تحلیل توسعه کشت محصول سیب در شهرستان بستان آباد با استفاده از SWOT
۱۲۲. تاثیر آبیاری اول فصل بر عملکرد گندمو جو در شهرستان سلطانیه
۱۲۳. تولید و بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم مرکب سدیم کازئینات / موسیلاژ دانه شنبلیله حاوی ترکیباتضدمیکروبی تولیدی توسط پس ابیوتیک های بیفیدوباکتریوم انیمالیس BB۱۲
۱۲۴. گیاه دارویی پولک (Stachys inflata Benth.) :پنی سیلین طبیعی
۱۲۵. کاربردهای فناوری نانو در کشاورزی ،صنایع غذایی و محیط زیست
۱۲۶. بررسی و تحلیل استراتژیک محصول سیب زمینی در شهرستان بستان آباد، استان آذربایجان شرقی
۱۲۷. بهبود خواص فیزیکی فیلم خوراکی صمغ فارسی، ایزوله پروتئین آب پنیرحاوی عصارهپوست سیب
۱۲۸. غربال گری و هدف گذاری درارزیابی اثرات بهداشتی
۱۲۹. طبیعت گردی و توسعه محلی