آمادهباش! آبوهوای زمستانی
به گزارش روابط عمومی اورژانس، دکتر سید حسین موسوی سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در خصوص تمهیدات زمستانی توضیح داد: در هوای سرد یا طوفانهای زمستانی، گرم ماندن و ایمن ماندن میتواند یک چالش باشد. طوفانهای زمستانی میتوانند دمای پایین، قطع برق، از بین رفتن خدمات ارتباطی و حوادث ترافیکی را به همراه داشته باشد. برای حفظ امنیت خود و عزیزانتان، باید بدانید که چگونه خانه و ماشین خود را قبل از وقوع زمستانی آماده کنید.
دکتر موسوی افزود: یک برنامه اضطراری خانوادگی تهیه کنید - ممکن است خانواده شما در هنگام وقوع حادثه دورهم نباشند، بنابراین مهم است که بدانید چگونه با یکدیگر تماس خواهید گرفت، چگونه دوباره باهم جمع میشوید و در مواقع اضطراری چه خواهید کرد. به رادیو هواشناسی یا سایر کانالهای خبری محلی برای اطلاعات مهم از سرویس ملی هواشناسی گوش دهید و نسبت به تغییر شرایط آب و هوایی هوشیار باشید. سفر را به حداقل برسانید، یک کیت تجهیزات بلایای طبیعی را در وسیله نقلیه خود نگهدارید
سید حسین موسوی خاطرنشان کرد: از فعالیت بیشازحد خودداری کنید. تلاش بیشازحد میتواند باعث حمله قلبی شود – (یکی از دلایل اصلی مرگومیر در زمستان).
دکتر موسوی گفت مراقب علائم دمای پایین بدن باشید و افزود: لرز غیرقابلکنترل، از دست دادن حافظه، بینظمی، عدم انسجام، گفتار نامفهوم، خوابآلودگی و خستگی ظاهری از علائم کاهش دمای بدن است.
سرپرست اورژانس گفت: در صورت مشاهده علائم از دست دادن احساس و ظاهر سفید یا رنگپریده در اندامهایی مانند انگشتان دست، انگشتان پا، لاله گوش و نوک بینی، در اسرع وقت قربانی را به محل گرم ببرید، لباس خیس را بردارید، ابتدا مرکز بدن را گرمکنید و اگر قربانی هوشیار است، نوشیدنیهای گرم و غیرالکلی به او بدهید. فوراً از اورژانس کمک بگیرید.
سرپرست اورژانس استان با اشاره به اشتعال مواد نفتی خاطرنشان کرد: هنگام استفاده از بخاریهای نفتی تهویه را حفظ کنید تا از ایجاد دود سمی جلوگیری شود و بخاریهای نفتی را در بیرون سوختگیری کنید و آنها را حداقل سه متر از اجسام قابل اشتعال دورنگه دارید.
دکتر سید حسین موسوی تصدیق کرد: یک اتوبوس آمبولانس برای حوادث پر تلفات و یک موتور آمبولانس کنار ۹۷ دستگاه آمبولانس در قالب پایگاههای شهری و جادهای در زمستان سال جاری به مردم خدمت میکنند.
انتهای پیام/ زن: (۵۰۰۰۰)