انتشار مقالات کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی و صنایع وابسته
لیست و عناوین مقالات نمایه شده از کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی و صنایع وابسته به صورت زیر می باشد:
۱.
بررسی اثر تراکم و محلول پاشی نانو کودهای منگنز و مس بر برخی از خصوصیات مهم زراعیگیاه لوبیا قرمز در الیگودرز
۲.
بررسی ویژگی های میکروبی و شیمیایی سس های مایونز کم چرب عرضه شده در سطح استانمازندران
۳.
ارزیابی ویژگی های شیمیایی و حسی سس های سرد بعد از تاریخ انقضا برای افزایش مدتزمان ماندگاری
۴.
بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس رزماری برکاهش عدد پراکسید سوسیس گیاهی
۵.
ایکولی غیر متعارف که تولید سم شیگا نمی کند اما ضایعات پاتولوژیکبر روی سلول ورو و اسهال ایجاد می کند
۶.
تنوع ژنتیکی P. multocida جدا شده از گوسفند و بز در ایران
۷.
مطالعه تنوع فنوتیپی اکوتیپ های شتر تک کوهانه در منطقه جنوب استان کرمان
۸.
خشک کردن توت فرنگی
۹.
بررسی حاشیه بازاریابی موز استان سیستان و بلوچستان (در دوره زمانی ۱۳۸۷-۱۳۹۶)
۱۰.
تولید نانوالیاف های الکتروریسی بر مبنای زیست پلیمر پلی کاپرولاکتون/کیتوسان و بهینه-سازی نسبت کیتوسان موجود در الیاف با استفاده از آزمون های فیزیک و مکانیکی
۱۱.
The Evaluation of Optimal Water Productivity and Crop Productionof Soybean Using two Meta-Heuristic Algorithms
۱۲.
تاثیر سطوح مختلف عنصر روی بر عملکرد مرغان تخمگذار پرورش یافته در شرایط متراکم
۱۳.
Effect of Eucalyptus globulus and Mentha spicata essential oils on postharvest Qualitative attributes of pomegranate ariels
۱۴.
Stable Isotope Approach in Environmental studies: A Review
۱۵.
ارزیابی تاثیر دوره های مختلف انباری بذور پرایم شده با آسکوربیک اسید بر جوانه زنی و بنیهذرت هیبرید رقم ZP ۵۴۸
۱۶.
معرفی و بررسی روش های نوین و کلاسیک استخراج اسانس از گیاهان دارویی
۱۷.
نگهداری سازه های آبخیزداری و برخی پیشنهادهای حقوقی – اجرایی
۱۸.
معرفی میزبان های جدید برای برخی قارچ های اندوفیت گیاهان علفی مراتع مازندران
۱۹.
معرفی پنج گونه قارچ اندوفیت جدید از ریشه گیاه Festuca glauca در ایران
۲۰.
شناسایی ملکولی و بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Fusarium oxysporum f.sp.dianthi با استفاده ازگروه های سازگاری رویشی در پنج استان ایران
۲۱.
بررسی اثر محلول پاشی برگی سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کمی گیاه دارویی سرخارگل( Echincea purpurea L. ) در گلخانه
۲۲.
Pricing irrigation water under separate and simultaneous drought, salinity and nitrogen stresses
۲۳.
بر همکنش کم آبیاری و کود نیتروژن بر محصول و بهره وری آب کینوا (Chenopodium quinoa Willd.) در منطقه باجگاه استان فارس
۲۴.
بررسی ضرورت توسعه تجارت الکترونیک در بخش کشاورزی
۲۵.
بررسی تاثیر رشد اقتصادی بر صادرات محصولات باغی ایران (زعفران و پسته) باتاکید بر سیاست پولی
۲۶.
شناسایی تعیین کننده های کاربرد ICT در آموزش های زیست محیطی توسط مالکان ومدیران بنگاه های کوچک و متوسط کشاورزی استان های کرمانشاه و ایلام
۲۷.
The Relationship between Environmental Attitude of SMEs Owners and Managers and their Pro-Environmental Performance
۲۸.
Use of ICT in Environmental Education by SMEs owners andmanagers
۲۹.
بررسی اهمیت فوق راهبردی زراعت زعفران در ایران
۳۰.
استخراج آنزیمی روغن از by-products ماهی قزل آلا با استفاده از آنزیم الکالاز
۳۱.
مقایسه بازده و کیفیت روغن استخراج شده از ماهی کیلکای معمولی Clupeonellacultriventris caspia دریای خزر با روش سوکسله و هیدرولیز آنزیمی
۳۲.
مروری بر حساسیت به پروتئین شیر گاو CMA و چالش تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد
۳۳.
بررسی تاثیر فناوری فشار بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فرآورده های غذایی ولبنی
۳۴.
بررسی اثر سویه های میکروبی زیست محافظ بر تغییرات کیفی ماست همزده در مقایسه بانگهدارنده های شیمیایی طی دوره ماندگاری
۳۵.
بررسی تاثیر استفاده از فناوری انرژی هسته ای بر افزایش بازدهی کشاورزی
۳۶.
ضرورت افزایش سطح زیر کشت محصولات تراریخت در جهان و بکارگیری روش های مهندسیژنتیک
۳۷.
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آب نارنج در طول دوره نگهداری
۳۸.
اثر تنش کادمیوم بر بیان ژن اسپرمیدین سنتاز و اورنیتین دکربوکسیلاز در گیاه ذرت Zea mays L
۳۹.
بررسی پخش ویروس نیوکاسل سویه هرتز متعاقب واکسیناسیون با واکسن های نیوکاسل B۱ و لاسوتا موسسهرازی در مرغ شاخدار
۴۰.
بررسی اثرات سمیت سلولی عصاره الکلی و آبی بذر گیاه خارسنبل blepharis persica بر تکثیر سلول های سرطانی پروستات در شرایط آزمایشگاهی
۴۱.
Antibacterial properties of glyphosate in Potato plant
۴۲.
ارزیابی مصارف آب زیرزمینی در بخش کشاورزی و چالش های مرتبط با آن
۴۳.
آنالیز کمی و کیفی تری ترپن اسیدهای موجود در میوه دارواش مستقر بر درخت ممرز در مرحلهمیوه دهی
۴۴.
ارزیابی جیره غذایی حاوی کنجاله سویا و پرویوتیک باسیلوسی بر عملکرد رشد و ترکیب بدن فیل ماهی Huso huso و معرفی موثرترین روش استفاده از پروبیوتیک
۴۵.
ارزیابی جیره غذایی حاوی سطح بالای کنجاله سویا و پروبیوتیک باسیولسی Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis روی برخی از پارامترهای خونی فیل ماهی Huso huso
۴۶.
بررسی خاصیت ضد میکروبی مخلوط عصاره های آبی گیاهان رازیانه Foeniculum vulgare واویشن Zataria multiflora در برابر اشریشیا کولای
۴۷.
تاثیر نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم به رشد گیاه عروسک پشت پرده physalis alkekengi
۴۸.
بررسی نوسانات جمعیت سوسک پوستخوار کاج Orthotomicus erosus روی درختانکاج فضای سبز منطقه ۲۱ شهرداری تهران
۴۹.
بررسی آفات مهم فضای سبز شهرداری منطقه ۲۱ تهران
۵۰.
اثر کودهای سیستی بر گیاهان دارویی
۵۱.
اثر ضدعفونی کننده ی پراستیک اسید بر کنترل آلودگی های قارچی و اثر آن بر فراسنجه های جوانه زنی دربذر جودوسر Avena Sativa
۵۲.
اثر سطوح مختلف پاک کننده ی پراستیک اسید بر کنترل آلودگی قارچی و تاثیر آن برفاکتور جوانه زنی در بذر چاودار Secale cereale
۵۳.
تهدیدهای حفاظتی پارک جنگلی چیتگر با ارائهراه های کاهش آن
۵۴.
شبیه سازی و ارزیابی عملکرد آبیاری جویچه ای ذرت با استفاده از مدل WinSRFR
۵۵.
ارزیابی اگزرژی چرخه عمر برای فناوری های تثبیت خاک با سیانوباکتری ها:مطالعه موردی استان خوزستان، ایران
۵۶.
اثر هدایت الکتریکی محلول غذایی و بیکربنات بر جذب برخی از عناصر غذاییعلف چشمه ( Nasturtium officinale L ) در سیستم هیدروپونیک
۵۷.
ارزیابی اثرات امواج فراصوت بر جوانه زنی رقم SLmo۴۶ از گیاه کلزا(Brassica napus L.)
۵۸.
بررسی تاثیر زهکشی خشک بر برخی شاخص های کیفیت محلول خاک با استفاده از یک مدل فیزیکی
۵۹.
بررسی عوامل موثر بر دانش صیفی کاران جنوب استان کرمان در زمینه مدیریت کسب و کار زراعی
۶۰.
چگونگی تاثیرات مثبت نقاط کنترل بحرانی بر پروسه تولیدی و تغذیه ای طیور و سلامت نهاییمحصول
۶۱.
کاربرد و ویژگی های رنگ های طبیعی و مصنوعی در صنایع غذایی
۶۲.
آنالیز بیان ژن تنظیم گلدهی Flower Locus T-like در کنش با سرما در گیاه زعفران Crocus Sativus L
۶۳.
سنجش نگرش کشاورزان در زمینه تغییر شیوه کشت مرسوم به ارگانیک
۶۴.
اندازه گیری میزان آلومینیوم در نمونه های چای مصرفی ایرانی و خارجی شهر لاهیجان و دم کرده آنها
۶۵.
بررسی اثر پودر گریپ بر ویژگی های حسی و میکروبی کیک میوه ای
۶۶.
اثر تغییر اقلیم بر مناطق عمده تولید گندم دیم درایران با رویکرد وقوع پدیده های نامطلوب طی دوره رشدمحصول
۶۷.
تاثیر اسانس برگ کرفس کوهی بر خصوصیات فیزیک وشیمیایی و میکروبی دوغ
۶۸.
بررسی وضعیت مکانیزاسیون توسعه فنی - اقتصادی آن در تولید محصولات کشاورزی (مطالعه موردی ملارد استان تهران)
۶۹.
برآورد توابع تولید آب و کود در محصول گندم زمستانه تحت سیستم آبیاری قطرهای-نواری سطحی درشهرستان سنندج
۷۰.
کاربرد نانو کامپوزیت گرافن نیتروژندار شده مغناطیسی برای حذف سدیم دودسیل بنزن سولفونات SDBS از محلول های آبی
۷۱.
مروری بر خشک کردن توسط روش مایکروویو تحت خلا و مقایسه آن با روش معمولی خشک کردن
۷۲.
مقایسه کیفیت لاشبرگ در پنج گونه مرتعی در منطقه گمیشان
۷۳.
بررسی اثر فرسودگی بذر بر شاخص های جوانه زنی بذرهای هیبرید ذرت ZP پرایم شده با موادهومیوپاتیک
۷۴.
مقایسه عملکرد و اجزا عملکرد ارقام کلزا در تاریخ ها و فاصله کاشت های مختلف
۷۵.
تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر برخی صفات کمی و کیفی شوید Anethum graveolens
۷۶.
ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی شنبلیله ( Trigonella foenum-graecum ) تحت روشهای مختلف خشک کردن
۷۷.
ارزیابی علوفه توده های بومی ماشک در شرایط دیم
۷۸.
بررسی اثر عمق جایگذاری لوله های قطره چکان داربر عملکرد و کارایی مصرف آب گندم زمستانه تحتآبیاری قطره ای زیر سطحی در شهرستان سنندج
۷۹.
ارزیابی ژئوشیمیایی و تعیین کیفیت آب های زیرزمینی برای مصارف کشاورزی دشت برازجان
۸۰.
ارتباط خشکسالی و تغییرات کیفیت منابع آب زیرزمینی شهر لواسان از نظر مصارف کشاورزی
۸۱.
بهینه سازی تولید آنزیم پروتئاز از باکتری باسیلوس لیچنی فورمیس با استفادهاز روش های آماری و سطح پاسخ مرکزی
۸۲.
بررسی روش های حذف سولفید هیدروژن در استخرهای پرورش آبزیان
۸۳.
نقش گردشگری روستایی در توسعه پایدار روستا
۸۴.
تاثیر باکتری های محرک رشد گیاهی بر مولفه های جوانه زنی و رشد گونه مرتعی Astragalus Cyclophyllon تحت تنش خشکی
۸۵.
Considering the Effect of Watering by Urban Waste Water on Growth Indices of Tehran Green Space (Oleander and Fescue)
۸۶.
اثر تنش های توامان کم آبی و نیتروژن بر بهره وری و راندمان کاربرد آب آبیاری
۸۷.
اثر نانوذرات دی اکسیدتیتانیوم بر محتوای آب، میزان پرولین و محتوای رنگیزه های فتوسنتزی گیاه زنیانتحت تنش شوری
۸۸.
اثر نانوذرات دی اکسیدتیتانیوم بر پراکسیداسیون لیپید و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی گیاه زنیان تحتتنش شوری
۸۹.
اثر محلول پاشی برگی نانو کلات نیتروژن بر خواص کمی و کیفی روغن زیتون رقم زرد Olea europaea L. cv. Zard
۹۰.
بررسی خواص ضدمیکروبی اسانس زنیان Carum copticum علیهتعدادی از باکتری های بیماری زای با منشاء غذایی
۹۱.
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی و تعیین حداقل غلظتبازدارندگی و کشندگی اسانس زنیان Carum copticum علیهباکتری های لیستریامونوسیتوژنز و اشریشیا کلی O۱۵۷:H۷
۹۲.
فضای سبز و اثرات آن بر شهر و شهروند
۹۳.
Study of potential resistance inducers to control of witches’ broomdisease of lime
۹۴.
کاربرد مدل DSSAT برای بهینه سازی مدیریت آبیاری کشت گندم
۹۵.
ارزیابی برآورد نیاز آبی گیاهان فضای سبز به روش دپارتمان منابع آب دانشگاه کالیفرنیا ۲۰۰۰(مطالعه موردی: فضای سبز واحد علوم تحقیقات تهران)
۹۶.
بررسی صفات مورفولوژیک در ژنوتیپ های مختلف گندم نان تحت تنش فلز جیوه در مرحلهگیاهچه ای
۹۷.
بررسی اثرغلظت های مختلف جیوه بر شاخص های جوانه زنی ژنوتیپ های مختلف گنذم نان