عمومی | پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران

بازدید معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی

دکتر خیام نکویی معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشاورزی در حاشیه دهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس ۲۰۲۲) و افتتاح دهکده نوآوری و فناوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی، با حضور در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی از تازه ترین دستاوردهای این پژوهشکده بازدید کرد .

به گزارش رابط روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی، آقای دکتر خیام نکویی معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشاورزی در معیت دکتر فتحی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، دکتر فلاح مشاور محترم استاندار در امور فناوری و دکتر ولدان رییس پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور از پژوهشکده بازدید نمودند، در این بازدید دکتر حجازی رئیس پژوهشکده، توضیحاتی در خصوص فعالیت ها و دستاوردهای جدید محققان پژوهشکده ارائه کرد که مورد توجه و تقدیر رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی قرار گرفت . این دستاوردها شامل بیوتکنولوژی ریزجلبک ها، بیوتکنولوژی باکتری های اسید لاکتیک، بهره‌برداری از حرارت و دودهای خروجی یک سیستم DG-CHP جهت پرورش جلبک‌ و گیاه، کشت بافت گیاهان باغی و اصلاح گراس های علوفه ایی بودند.

در ادامه دکتر خیام نکویی معاون محترم وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اهمیت تقاضا محور بودن تحقیقات و تجاری سازی فناوری های ایجاد شده را یادآوری و به رفع موانع موجود در این مسیر تاکید نمودند. در پایان ایشان و همراهان از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و بذور اصلاح شده گراس های سردسیری پژوهشکده بازدید کردند.