عمومی | موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر

برپایی نمایشگاهی از دستاوردها و توانمندی های موسسه در حاشیه مراسم بزرگداشت روز جهانی غذا

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر:

در اولین روز از آبانماه سال جاری که به مناسبت ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا مراسم بزرگداشتی در محل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شده بود نمایشگاهی از اهم دستاوردها و توانمندی های موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در حاشیه این مراسم برپا شد. این دستاوردها و توانمندی ها مورد بازدید برخی مقامات، محققین و فعالین موفق بخش کشاورزی قرار گرفت.

وزیر محترم جهاد کشاورزی در این مراسم با اشاره به اهمیت والای تحقیقات و استفاده از دانش روز و بنیادی نمودن آن در امور کشاورزی گفتند اگر به آینده کشاورزی ایران امیدی داریم و قرار باشه در آینده کشاورزی ایران اتفاقی بیفتد از راه دانش است و راهی غیر از دانش نداریم و آنهم در جمع محققین سازمان تات میسر میشود تا مردم بتوانند از غذای سالم، باکیفیت و ارزان بهره ببرند.

وی در ادامه گفت به فرموده ریاست محترم جمهور، جهاد کشاورزی ماموریت دارد تا غذایی با کیفیت، سالم، ارزان و با منشاء داخلی برای مردم فراهم نماید که با توجه به تلاشهای انجام شده در این مسیر گام های خوبی نیز برداشته شده است و اگر در این نقطه کنونی راه هستیم نتیجه تلاشهای محققین سازمان تات است.

آقای دکتر خیام نکویی معاونت محترم وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در ابتدای این مراسم ضمن خیر مقدم به حاضرین و مدعوین مراسم به میزان اهمیت کیفی و رعایت استاندارد محصولات غذایی نسبت به میزان کمی آن تاکید کرد و گفت این یک امر کلیدی در سطح مبادلات محصولات غذایی در سطح بین الملل می باشد.

ایشان اظهار داشت بحث ارائه محصولات با کیفیت برای مردم از نکاتی بود که بصورت فوق العاده در دولت سیزدهم مورد توجه قرار گرفته و ما نیاز مند تحول بزرگی در ارائه محصولات با کیفیت نه تنها برای صادرات، بلکه برای مصرف عموم مردم هستیم.

دکتر گودرز نجفیان رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر با حضور در غرفه ی نمایشگاهی دستاوردهای موسسه، خود به معرفی و بیان ویژگی های خاص دستاوردهای فناورانه موسسه از جمله ارقام جدید اصلاح شده در حوزه محصولات متنوع زراعی و فعالیت های عرصه محور موسسه، برای برخی مقامات و بازدید کنندگان پرداختند.