کنفراس ها | سیویلیکا

انتشار مقالات پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی

لیست و عناوین مقالات نمایه شده از پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی به صورت زیر می باشد:

۱. تاثیر افزودن پروبیوتیک پارسی لاکت بر عملکرد، ویژگیهای لاشه در جوجه های گوشتی
۲. تاثیر افزودن پروبیوتیک پارسی لاکت برفراسنجه های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
۳. بررسی عوامل موثر بر پایداری آنتوسیانین های مربای توت فرنگی
۴. مروری بر بررسی شاخصها و روش ارزیابی حسی روغن زیتون (بکر)
۵. تکنولوژی هردل و افزایش ماندگاری ماهی
۶. پاراپروبیوتیک و پست بیوتیک: مفاهیم و کاربردهای بالقوه در محصولات لبنی
۷. خواص فیزیکی بستنی حاوی کنسانتره پروتئین شیر
۸. چالش های موجود بر سرراه تولید گوشت پاک
۹. سیستم ایمنی افراد دچار سوء تغذیه پروبیوتیک: استراتژی ارتقای ایمنی
۱۰. رزوراترول: خصوصیات و عملکرد آن در صنعت غذا به عنوان یک نگهدارنده بیولوژیکی
۱۱. تاثیر غذاهای فراسودمند حاوی سایکوبیوتیک بر طیف اختلال اوتیسم(یک مرور کوتاه)
۱۲. عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده و باتاکید بر سبک رفتارهای تغذیه شهروندان
۱۳. بررسی انگیزه های مصرف غذاهای محلی در شهر ایلام
۱۴. عوامل موثر بر گردشگری غذا در شهر بوشهر با تاکید بر غذاهای بومی و محلی
۱۵. افزایش ایمنی پایدار مواد غذایی با استفاده از فناوری حسگر زیستی
۱۶. امنیت غذائی در عصر حاضر
۱۷. محصولات تراریخته در کشاورزی ایران
۱۸. بررسی و ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثر آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال گیاه قشنگی (Scrophularia variegata) بومی شمال غربایران
۱۹. مروری بر اثرات مصرف مکمل های پروبیوتیک در تغذیه زنبور عسل
۲۰. اثرات سبوس بر بیسکویت
۲۱. تاثیرات اسانس پوست پرتقال بر روی خواص کیک
۲۲. بررسی تاثیر طعم دهنده های طبیعی بر روی محصولات آردی
۲۳. معرفی ترکیبات مورد استفاده در تولید کیکهای رژیمی کم کالری
۲۴. تاثیر بسته بندی هوشمند در کیفیت و فروش مواد غذایی
۲۵. بررسی برهمکنش فلاونوئیدهای مواد غذایی با سرم آلبومین و نقش آن ها در شناسایی سرم آلبومین در مایعات بدن: مروری
۲۶. میکروپلاستیکها یک پدیده ی نوظهور در امنیت و ایمنی غذاهای دریایی و سلامت انسان
۲۷. رویکردهای اخیر در کنترل ایمنی مواد غذایی مبتنی بر آپتامر: اصول، کاربردها و چالش ها
۲۸. پیشرفتهای اخیر در توسعه مواد بسته بندی زیست تخریب پذیر هوشمند و فعال
۲۹. رتبه بندی تامین کنندگان شیرخام شرکت کاله
۳۰. راهکارهای احیای روستاها در ایران
۳۱. Laser land leveling: A green method to mitigate the water crisis in the I.R. of Iran
۳۲. مهار بحران آب در ایران
۳۳. تاثیر استفاده هزمان امولسیفایر داتم (استر دی استیل تارتاریک اسید مونوگلیسرید) و آلفاآمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی های رطوبت پوسته ومغز نان در طی دوران نگهداری
۳۴. تاثیر استفاده هزمان امولسیفایر داتم (استر دی استیل تارتاریک اسید مونوگلیسرید) و آلفاآمیلاز مالتوژنیک بر ویژگی های بافت مغز نان قالبی در طی دوران نگهداری
۳۵. بررسی عملیات بلانچینگ و نقش آن در فرآوری مواد غذایی گیاهی
۳۶. نگهداری بیولوژیک مواد غذایی با استفاده از باکتریوفاژ
۳۷. بررسی اثر پوشش آلژینات حاوی نانوذرات لیپید جامد اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری اشریشیا کولای O۱۵۷: H۷ و سالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده در فیله ی گوشت گوساله
۳۸. تاثیر جایگزینی آرد دانه چیا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی ماکارانی فراسودمند
۳۹. بررسی ویژگیهای کیفی وشیمیای آرد سنگگ ارقام مختلف گندم شهر کلاله
۴۰. نقش استانداردهای ملی در تعیین ویژگیهای کیفی نان سنتی
۴۱. ارزیابی آلودگی میکروبی زعفران شهر مشهد در سال ۱۴۰۱
۴۲. اهمیت غذایی پروبیوتیک ها در صنایع غذایی
۴۳. بررسی ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
۴۴. تجهیزات در تبخیر مواد غذایی
۴۵. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی فیلم بیونانوکامپوزیت فعال آلژینات سدیم – آگار حاوی نانو نقره و نانو فیبر سلولز
۴۶. آکریل آمید و عوامل موثر بر تشکیل آن
۴۷. مروری بر استفاده از بسته بندی های فعال ضدمیکروبی در نگهداری فراورده های گوشتی
۴۸. کیفیت مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی ارگانیک
۴۹. بررسی استفاده از زیست حسگرها درصنعت گوشت
۵۰. تاثیر کاربرد سلنیوم در افزایش ترکیبات گلیکوزینولات و سولفورافن در کلم بروکلی(Brassica oleracea var. Italica)
۵۱. اپیدمیولوژی کوکسیلابورنتی در ایران