عمومی | وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

ایین معارفه سرپرست دانشگاه بیرجند برگزارشد

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بیرجند، در این مراسم که با حضور مسئولان استانی، جمعی از روسا و اعضای هیئت علمی، مدیران، کارمندان و دانشجویان برگزارشد، دکتر صراف با بیان اینکه دانشگاه بیرجند از مجموعه های پرافتخار اموزش عالی کشور است، به قدمت یکصد ساله اموزش عالی در کشوراشاره کرد و اظهار داشت: اضافه شدن ماموریت های جدید به ماموریت های قبلی دانشگاه ها، موجب شده است تا سند امایش اموزش عالی برای توانمندسازی و کیفیت بخشی و متناسب ساختن ان با ضرورت جامعه تدوین شود.

وی افزود: امیدوارم با مساعدت نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران اجرایی، سند امایش اموزش عالی کشور هرچه سریع تر محقق شود.

دکتر سیمایی صراف با تقدیر از خدمات دکتر خلیل خلیلی رئیس سابق دانشگاه بیرجند در دوران تصدی ریاست این دانشگاه، برای دکتر احمد خامسان سرپرست دانشگاه بیرجند نیز ارزوی موفقیت کرد.

دکتر احمد خامسان سرپرست دانشگاه بیرجند نیزدراین ایین از همه کسانی که طی بیش از ۴۰ سال فعالیت دانشگاه زحمت کشیده اند تقدیر کرد .

وی اسناد بالا دستی وزارت متبوع و سند چشم انداز دانشگاه را مرجع برنامه های پیش رو عنوان کرد و افزود: تلاش خواهیم کرد دانشگاه بیرجند از یک دانشگاه پژوهش محور و اموزش محور به یک دانشگاه کارافرین تبدیل شود .

وی با اشاره به اینکه اموزش عالی با بحران های زیادی روبروست گفت: بخشی از این بحران ها مربوط به رشد نامتوازن اموزش عالی است .

دکتر خلیل خلیلی رئیس سابق دانشگاه بیرجند نیز با ارائه گزارشی از اهم اقدامات و توفیقات دانشگاه در دوران ریاست خود، افزایش رنکینگ دانشگاه، اجرای پروژه های عمرانی، تاسیس بنیاد حامیان دانشگاه، توسعه فضای سبز و توسعه نیروی انسانی را از موفقیت های این دوره مدیریت دانشگاه برشمرد .

س.س ۱۳۵۱/ ر.ب ۱۳۴۵