عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: دستگاه‌ها و ارگان‌ها برای ورود خیرین به حوزه سلامت شهرستان کنگان همکاری بیشتری داشته باشند

مهندس محمود میر حاجی در نشست با مسئول امور خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: اقدامات خیرین سلامت اقداماتی انسانی و موردقبول خداوند متعال قرار دارد و عزیزانی که در این عرصه و در این عمل خیر و خداپسندانه شرکت می‌نمایند، سعادت در دنیا و آخرت را برای خود به ارمغان آورده‌اند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان تاکید کرد: همکاری و تعامل سایر دستگاه‌ها، ارگان‌ها و نهادها برای ترغیب افراد خیر و نیکوکار برای ورود به حوزه سلامت و کمک به این حوزه ضروری است.
وی در ادامه به لزوم فرهنگ‌سازی کمک خیرین به حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: ارتقاء این فرهنگ و بهره‌گیری از حضور بیشتر خیرین در حوزه سلامت می‌تواند به رفع نیازهای این حوزه بینجامد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان  گفت: استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای به‌کارگیری و جلب مشارکت خیرین در عرصه سلامت ضروری است.
این مقام مسئول افزود: معرفی نیازهای حوزه سلامت به خیرین سلامت می‌تواند به مشارکت بیشتر این عزیزان با حوزه سلامت منجر گردد و لذا باید با ایجاد ارتباط دوسویه با خیرین این نیازها انتقال داده شود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان در بخش دیگر از سخنان خود در این هم‌اندیشی گفت: جلساتی که در راستای ایجاد مشارکت هرچه بیشتر خیرین با حوزه سلامت برگزار می‌شود، در ایجاد انگیزه در بین خیرین برای تعامل و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی در جهت رفع نیازهای حوزه سلامت موثر است.
وی افزود: هدف از تشکیل از مجمع خیرین سلامت در شهرستان، رفع نیازهای بهداشتی و درمانی و تجهیزاتی حوزه سلامت نهادینه شدن و استفاده از ظرفیت افراد در راستای خرید تجهیزات بهداشتی و درمانی و ملزومات اداری است.

معرفی خیرین سلامت در سطح جامعه می‌تواند به حضور خیرین به حوزه سلامت کمک کند


مسئول امور خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: معرفی خیرین سلامت در سطح جامعه برای ترغیب مشارکت بیشتر خیرین و تکریم این عزیزان می‌تواند به حضور خیرین در کمک به حوزه سلامت کمک کند.
حجت‌الاسلام محمود عبدالهی اظهار داشت: مقوله توسعه بهداشت، ارائه خدمات و ارتقاء سلامت در بخش درمان از اولویت‌های اصلی دولت تدبیر و امید است که  اقدامات دولت در بخش سلامت قابل‌توجه است.
وی ادامه داد: معرفی خیرین سلامت در سطح جامعه برای ترغیب مشارکت بیشتر خیرین و تکریم این عزیزان می‌تواند به حضور خیرین در کمک به حوزه سلامت کمک کند.
مسئول امور خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: بحران کرونا و تبعات آن سبب شد که نیاز و توجه به حوزه سلامت بیش‌ازپیش موردتوجه عمومی قرار گیرد و قطعاً می‌توان از کمک‌های خیرین به سمت حوزه سلامت اقدام نمود.
مسئول سازمان‌های مردم‌نهاد و سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: شناسایی سمن‌های سلامت در شهرستان و استفاده از ظرفیت آن‌ها جهت ارتقاء سطح سلامت باید مدنظر شبکه‌های بهداشت باشد.
دکتر زینب حسینی افزود: جهت توانمندسازی سمن‌ها لازم است انتظارات حوزه سلامت به آنان ابلاغ و پایش برنامه‌ها به‌صورت فصلی انجام گیرد و برنامه‌ریزی لازم در جهت هم‌راستا نمودن فعالیت سمن‌ها به اهداف سلامت انجام پذیرد.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان نیز ابراز داشت: شناخت توانمندی‌های استان و کشور در عرصه کمک خیرین سلامت در راستای رفع نیازهای دانشگاه علوم پزشکی یکی از ضروری‌ترین اقدامات است که بتوانیم اهداف موردنظر را عملی سازیم.
فاطمه آهو خوش اظهار داشت: امیدواریم با کمک خیرین و تلاش مضاعف دستگاه‌های ذیربط فضای فیزیکی و امکانات مجموعه ارتقاء یابد.
جلسه هم‌اندیشی با حضور مسئول امور خیرین و موسسات خیریه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مسئول سازمان‌های مردم‌نهاد سلامت دانشگاه و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان باهدف ارائه پیشنهاد‌ها جهت تقویت و ساماندهی امور خیرین شهرستان در دفتر سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان برگزار شد.

انتهای پیام/ م.س ۳۰۷۰