۳۹ واحد صنفی در شهرستان بوشهر به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب شدند
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس زهرا کمال اظهار داشت: توجه به اهمیت سلامت شهروندان همواره بازرسی از صنوف عرضهکننده مواد غذایی از اولویتهای مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بوده است.
وی تصریح کرد: در راستای اجرای قانون ماده ۱۳ و بر اساس نظارتهای بازرسین بهداشت محیط، تعداد ۳۹ مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و امکنه عمومی متخلف شامل نانوایی، ساندویچی، کافه، غذای بیرون بر، بستنیفروشی، رستوران، قنادی، سوپرمارکت و آرایشگاه در تابستان سال جاری شناسایی و طی مراحل قانونی تعطیل شدند و پرونده صنفهای متخلف جهت اعمال جریمه و برخورد قانونی لازم به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
این کارشناس ادامه داد: عدم استفاده از روپوش و کلاه در حین کار، نامطلوب بودن نظافت عمومی، عدم رعایت بهداشت فردی و بهداشت عمومی مواد غذایی و استفاده از رنگ از عمده دلایل تعطیلی صنوف یادشده بوده است.
مهندس کمال عنوان کرد: با توجه به اینکه عرضه محصولات غذایی حساس تابع شرایط خاص بهداشتی بوده، تاریخهای تولید، انقضاء و شرایط نگهداری مواد غذایی، بهداشت فردی و ساختمانی مورد ارزیابی قرار میگیرند.
وی گفت: کسبه و متصدیان صنوف، ضروری است نکات بهداشتی را طبق آییننامه ماده ۱۳ رعایت کنند و با بازرسین بهداشت محیط همکاری بیشتری داشته باشند.
مهندس کمال بیان کرد: کارشناسان بهداشت محیط در تمام ساعات شبانهروز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید و آموزش و برخورد قانونی لازم انجام میشود.
کارشناس بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تاکید کرد: شهروندان گرامی میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی به سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت با شماره ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام/ ا.س-۳۰۰۰