عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی: ما باید ضعف‌ها را شناسایی و برای آن برنامه‌ریزی کنیم

عبدالکریم جمیری در حاشیه بازدید از مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر، گفت: نقش آفرینی در عرصه مریض‌داری کار بسیار دشواری است و زحمات کسانی که در این میدان تلاش و فعالیت می‌کنند در هر سطحی و جایگاهی به معنای واقعی کلمه قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه شهدای مدافع سلامت در صف مقدم مبارزه با ویروس کرونا جان خود را تقدیم کردند، اظهار داشت: توفیق حضور در عرصه بهداشت و درمان یک توفیق الهی و یک فرصت است.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس تاکید کرد: نمی‌توان همیشه از ضعف‌ها سخن گفت چراکه بیان صرف ضعف‌ها، ضعف را افزون و روحیه ما را تضعیف می‌کند.
وی با تاکید بر اینکه باید ضعف‌ها را شناسایی و برای آن برنامه‌ریزی کنیم، بیان کرد: ما باید مسایل را جز به جز در هر حوزه شناسایی کنیم و با مدیر استانی و متناظر ملی آن موضوع را دنبال کنیم تا از کلی گویی رها شویم.
جمیری اضافه کرد: بعد از اولویت‌بندی مشکلات، پیگیری‌های مکرر مثمرثمر است.
وی اضافه کرد: در حوزه برنامه‌ریزی، بخش عمده‌ای از کار مدیریت است که بسیار مهمتر از منابع مالی است؛ مدیریت صحیح می‌تواند بسیاری از هزینه‌ها را کاهش دهد.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم تاکید کرد: امیدوارم با مدیریت خوب، جوان و توانمند دانشگاه و بیمارستان شاهد شرایط بهتری باشیم تا اعتماد مردم بیشتر جلب شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز اظهار داشت: بهداشت و درمان ساختار پیچیده‌ای دارد که اگر هر قسمتی از این ساختار را بدون برنامه ریزی و بدون در نظر گرفتن بخش دیگر در نظر بگیرند این ساختار بهم می‌ریزد؛ نمی‌توان بدون جامع نگری مشکلات آن را حل نمود.
دکتر احمد یزدان‌پناه با اشاره به مشکلات مالی بیمارستان گفت: امروزه هزینه نگهداشت بیمارستان حتی بدون لحاظ ارتقای کیفی و کمی، بسیار بالاست و بعد از طرح تحول بیمارستان ها در حوزه هتلینگ بیمارستان با مشکلات عدیده ای روبرو هستند.
وی با اشاره به جذب یک فوق تخصص جراحی عروق در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: ما در رشته‌های فوق‌تخصصی مثل ارتوپدی، چشم و جراحی سرطان نیاز به حمایت داریم؛ اولویت بعدی ما بعد از جراحی عروق، جراحی سرطان است.
دکتر یزدان‌پناه با بیان اینکه ما ۴۰۰ نیروی پرستار کمبود داریم، بیان کرد: براساس ضریب اشغال، عدم اعتماد و آسیبی که کرونا وارد کرد نیاز به جذب حداقل ۵۵ درصد نیرو داریم که معاون توسعه وزیر بهداشت برای جذب ۲۰۰ نفر پرستار قول مساعد داده‌اند ولی عملیاتی شدن آن نیاز به پیگیری مکرر دارد.
وی تصریح کرد: سالانه ۱۳۰ هزار نفر در کشور به سرطان مبتلا می شوند،. متاسفانه شیوع سرطان در استان بالاست . در استان بوشهر بالاترین شیوع سرطان ریه را در بین زنان در کشور داریم.
معاون درمان دانشگاه با اشاره به مرکز غربالگری سرطان بوشهر، گفت: موسسه خیریه امدادگران عاشورا متولی تجهیز این مرکز شده و امید است مدیران شهری نیز در روند تسطیح و آسفالت مسیرهای ورودی مرکز تسریع نمایند.
رییس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر نیز با اشاره به ظرفیت بالقوه‌ای که در بیمارستان آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس است، اظهار داشت: با حضور اعضای هیات علمی، متخصص و فوق‌تخصص‌های رشته های مختلف، خدمات ارزشمندی در این مرکز درمانی به عنوان بیمارستان ارجاعی استان صورت می پذیرد.
دکتر زهراسادات جلالیان گفت: عمل جراحی عروق برای اولین بار در این بیمارستان انجام شده که یک ظرفیت فوق‌العاده است.
وی تاکید کرد: آموزشی بودن این مرکز می تواند یک امتیاز ویژه باشد ولی در کنار آن بار سنگینی برای ما ایجاد می کند که باید نگاه ویژه‌ای به آن داشته باشیم.
دکتر جلالیان با بیان اینکه یک همت همگانی برای رفع مشکلات مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس نیاز است، تصریح کرد: بهترین سرمایه‌های ما،  نیروی‌های انسانی ما هستند ولی این نیروها نیز در صورت عدم توجه به نیازهای اساسی شان به دلایلی دچار بی انگیزگی می شوند
رییس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس اضافه کرد: با اولویت بندی مشکلات، تمرکز ۶ ماهه ما بر راه‌اندازی دو بخش کلیه و شیمی‌درمانی اطفال است.
وی افزود: برای انجام این مهم  کمبود نیروی انسانی  به ویژه  نیروی پرستار، کمک پرستار و خدمات نیاز داریم  که در حال رایزنی هستیم و یک سری تجهیزاتی نیز نیاز هست که  اعتبار مورد نیاز آن برآورد شده است.
دکتر جلالیان بیان کرد: بخش اعصاب و روان در حال حاضر ۲۰ تخت دارد و در ۹۰ درصد روزهای ماه، ضریب اشغال ۱۰۰ درصد دارد که جوابگوی نیاز کل استان نیست. نیاز به احداث بیمارستان تخصصی اعصاب و روان داریم. اما در کوتاه مدت برنامه هایی برای افزایش ظرفیت و بهینه سازی فرایندهای کاری این بخش داریم.

نتهای پیام / س.م ۱۰۲۱