عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

نشست صمیمی اعضا هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با فرمانده سپاه امام صادق(ع)/ گزارش تصویری

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این نشست گفت: سپاه امام صادق(ع) همواره در کنار دانشگاه حضور داشته که جا دارد به دلیل همکاری‌های درون بخشی در حوزه بهداشتی، درمانی و فرهنگی از آنان تقدیر کرد.
دکتر حسن ملکی‌زاده ضمن تبریک ارتقا سردار علی رزمجو به سرتیپ تمامی، گوشه‌ای از فعالیت‌های انجام شده در حوزه سلامت استان را ارائه کرد.
وی تصریح کرد: بسیج جامعه پزشکی در تمام موارد اعم از درمانگاه‌های صحرایی، تجهیزات دارویی و پرسنلی موکب‌های اربعین با دانشگاه علوم پزشکی همکاری داشته‌اند که جای تقدیر دارد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیشتر نیروهای موجود در بافت حوزه سلامت، نیروهای بسیجی بوده که گردآوری این نیروهای بسیجی، کارآمد و جهادی اقدام سختی است که در بدنه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر این مهم به خوبی اتفاق افتاده است.
دکتر مرادعلی فولادوند افزود: حوزه سلامت نیازمند کمک بوده و امیدواریم بتوانیم از کمک های سپاه امام صادق(ع)  بهره مند شویم زیرا حوزه سلامت با نیازهای روزمره مردم سروکار دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در بخش توسعه دانشگاه، بیش از ۴۰ پروژه در حال انجام است که هر کدام از ماهیت و اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و ما پیگیر هستیم به بهترین نحو ممکن آن‌ها را به سرانجام برسانیم.
دکتر حیدر عزیزنژاد بیان داشت: از زمان روی کارآمدن مدیریت جدید دانشگاه بیش از نصف بدهی‌های مربوط به دارو و تجهیزات مصرفی قبل از سال ۹۹ را به صفر رسانیده‌ایم.
وی تصریح کرد: در زمینه پرداختی کارکنان نیز اقدامات ارزشمندی صورت گرفته و نسبت به آن چیزی که انتظار داشتیم فراتر رفته و امیدواریم این روند ادامه یابد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در دولت سیزدهم مهمترین ماموریت دارویی تحت عنوان دارویار توسط سازمان غذا و دارو اجرا شده که مهمترین هدف آن فسادستیزی دارو بود و باعث جلوگیری از قاچاق دارو شد.
دکتر یحیی رضایی افزود: ما سه برابر نیازهای کشور قادر به تولید دارو توسط صنایع داروسازی هستیم که تمامی داروها توسط دانشمندان در کشور تولید می شوند و در حال حاضر به بحث صادرات و اشتغال زایی وارد شده‌ایم.
وی تاکید کرد: سیر کمبود دارو در کشور سیر نزولی بوده و پیش بینی می شود در مدت ۲ تا ۳ ماه آینده مشکل کمبود دارو مرتفع شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در این معاونت دو بخش فرهنگی و دانشجویی وجود دارد که بخش فرهنگی مهمتر بوده و در تمام حوزه های تحت پوشش دانشگاه فعالیت دارد.
دکتر حسین قائدی افزود: تشکل‌های فعال این معاونت شامل هیات بقیه الله دانشجویان، جامعه اسلامی و بسیج دانشجویی است که مهمترین فعالیت‌ها و اقدامات در این تشکل‌ها انجام می‌شود.
وی تصریح کرد: یکی از اقدامات ارزشمند در حوزه فرهنگی این معاونت بخش قرآن و عترت است که در سطح استان فعال بوده و هر ساله جشنواره آن برگزار می‌شود که در سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بین ۵۶ دانشگاه رتبه ۱۲ کشوری را کسب کرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری یکی از اصلی‌ترین مباحث روز جامعه بحث جمعیت و نرخ باروری در کشور است که وضعیت مناسبی نداشته و ضرورت دارد این مبحث جدی‌تر گرفته شود.
دکتر قاسم برجوئی‌فرد بیان داشت: جلسات متعدد درون و برون بخشی با هدف ترغیب، ایجاد باور و فرهنگ‌سازی در مورد فرزندآوری برگزار شده که امیدواریم با همکاری و همفکری سایر دستگاه‌ها بتوانیم به اهداف موردنظر دست پیدا کنیم.
معاون تحقیقات و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: عموم مردم جامعه دانشگاه علوم پزشکی را مرکزی بهداشتی و درمانی می‌دانند درحالی‌که از ماهیت علمی نیز برخوردار بوده و قطب علمی استان است.
دکتر اکرم فرهادی افزود: ۲۲۶ عضو هیات علمی در دانشگاه حضور دارند که همگی نخبگان این استان هستند، همچنین ۲۴۰۰ دانشجویی داریم که نگهداری و توسعه تک‌تک آن‌ها کار دشواری بوده زیرا اگر سرمایه انسانی را از دست بدهیم با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ارتباط خوبی بین بخش درمان و بسیجیان برقرارشده و شهر خورموج نمونه موفقی از این اقدام بوده است.
دکتر احمد یزدان پناه بیان داشت: ازآنجایی‌که ۶۵ درصد جمعیت شهرستان جم در بخش ریز ساکن هستند امیدواریم با کمک سپاه امام صادق(ع) و در اولویت قرار دادن ساخت درمانگاه بسیجیان در شهر ریز و با ساخت پایگاه اورژانس۱۱۵ توسط دانشگاه بتوانیم خدمات خوبی در این شهر ارائه کنیم.
انتهای پیام/ م.ف ۱۰۲۴