عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

۲ پروژه خیر ساز حوزه سلامت در شهرستان‌های دشتی و جم ساخته می‌شود/ گزارش تصویری

دکتر حسن ملکی زاده در نشست با خیر حوزه سلامت اظهار داشت: امروز ۲ تفاهم‌نامه با سیدمصطفی طباطبایی‌فرد به نمایندگی از گروه درمانی نیکان، خیّر حوزه سلامت برای ساخت دو پروژه در شهرستان‌های دشتی و جم به امضا رسید.
وی تصریح کرد: تفاهم‌نامه احداث ساختمان خانه بهداشت روستای سرمک در زمینی به متراژ ۳۰۰ مترمربع که توسط شورای روستای سرمک به دانشگاه اهدا شده است، به امضا رسید
دکتر ملکی زاده افزود: خانه بهداشت به متراژ ۸۶ مترمربع زیربنا، به مدت ۳ ماه و با اعتباری بالغ ‌بر ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال توسط خیّر حوزه سلامت ساخته می‌شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از امضای تفاهم‌نامه برای احداث خانه بهداشت حاجی‌آباد جم نیز خبر داد و گفت: خانه بهداشت روستای حاجی‌آباد شهرستان جم در زمینی به متراژ ۳۰۰ مترمربع که توسط شورای روستای حاجی‌آباد جم به دانشگاه اهدا شده است، ساخته می‌شود.
وی اضافه کرد: خانه بهداشت خیّرساز روستای حاجی‌آباد جم با زیربنای ۸۶ مترمربع، در مدت ۳ ماه و با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال ساخته می‌شود.

انتهای پیام /س.م ۱۰۲۱