توصیه های بهداشتی در مورد توزیع نذری ماه محرم
معاون غذا و داروی دانشگاه با تاکید بر اینکه
در حد امکان ، نذورات به صورت مواد اولیه خام توزیع شود گفت:
در صورت توزیع نذری به صورت غذای پخته یا نوشیدنی داغ، از تقسیم و بسته بندی آن در دمای بالا (به صورت داغ) در ظروف یکبار مصرف پلی اتیلنی (با علامت HDPE, PE با شماره ۱ و ۲ حک شده در ته ظرف قابل شناسایی هستند) و نیز ظروف پلی استایرن ( با علامت PS با شماره ۶ حک شده در ته ظرف قابل شناسایی هستند ) خودداری شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مهدی مجرب همچنین افزود: از آنجائیکه ظروف پلیمری بخصوص ظروف فومی، عایق هستند بنابراین غذای باقی مانده را نباید با این ظروف در یخچال نگهداری کرد و نیز
از گرم کردن غذا داخل ظروف یکبار مصرف پلیمری بوسیله مایکروفر نیز خودداری شود.
وی توصیه کرد: برای بسته بندی و پخش غذای نذری ترجیحا از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و در درجه دوم از ظروف پلی پروپیلن ( با علامت PP که با شماره ۵ حک شده در ته ظرف قابل شناسایی هستند)استفاده شود.
دکتر مجرب
افزود: در صورت توزیع چای ، شیر و ...به صورت داغ از لیوان های کاغذی یا گیاهی و در درجه دوم از لیوان های پلی پروپیلن ( با شماره ۵ حک شده در ته ظرف) استفاده شود.
وی تاکید کرد:
از خرید ظروف یکبار مصرف فاقد مجوز های بهداشتی خودداری گردد.