سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۹۲ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بوشهر بستری هستند/ سیر صعودی بیماری کرونا در استان بوشهر
دکتر حسن ملکی زاده در گفتوگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: در شبانهروز گذشته ۵۰ بیمار جدید در بخشهای کرونایی بیمارستانهای استان بوشهر بستریشدهاند.
وی از سیر صعودی بیماری کرونا در استان بوشهر خبر داد و افزود: متاسفانه در حال حاضر پنج بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای استان بوشهر بستری هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از ثبت یک فوتی جدید کرونایی در استان بوشهر خبر داد و گفت: متاسفانه امروز یک مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا در استان بوشهر به ثبت رسید که دارای بیماری زمینهای دیابت و فشارخون بالا بوده است.
وی افزود: خوشبختانه در شبانهروز گذشته ۴۳ بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستانهای استان بوشهر ترخیص شدهاند.
دکتر ملکی زاده تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲ هزار و ۱۷۳ نفر از هم استانیهای عزیزمان به علت ابتلای به این ویروس جان خود را از دست دادهاند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۰۵ هزار و ۹۹۹ نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شدهاند.
انتهای پیام / م.غ ۱۰۲۳