رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: کشتار غیربهداشتی دام در محلهای غیرمجاز احتمال انتقال بیماری از دام به انسان را افزایش میدهد
جاسم زارعی ضمن تبریک پیشاپیش فرارسیدن عید سعید قربان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شهروندان، اظهار داشت: عدم رعایت توصیههای بهداشتی و ذبح سنتی در منازل یا اماکن غیراستاندارد، خطر ابتلا به بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو را بالا میبرد.
زارعی افزود: نگهداری لاشه تازه دام بهصورت کامل به مدت ۲۴ ساعت و دل و جگر به مدت ۴۸ ساعت در یخچال برای پیشگیری از ابتلا به بیماری منتقله از دام به انسان موسوم به CCHF (تب خونریزی دهنده کریمه کنگو) ضروری است که متاسفانه بین قصابان سنتی مرسوم نیست.
وی در ادامه بیان کرد: بهترین مکان جهت قصابی و قربانی کردن، کشتارگاه استاندارد است که پس از نظارت و تایید قبل و بعد از کشتار توسط شبکههای دامپزشکی و طی مدتزمان لازم در یخچال، گوشت سالم تحویل عزیزان داده میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: متاسفانه به علت فقدان کشتارگاه استاندارد در سطح شهرستان عسلویه بهتر است مردم عزیز جهت حفظ سلامتی خود، خانواده و سایر افراد جامعه برای قربانی از طریق شهرستان همجوار (کنگان) که واجد کشتارگاه مور تایید سازمان دامپزشکی است اقدام کنند.
انتهای پیام/ م.ک ۳۰۹۰