رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مردمی سازی حوزه سلامت تاثیر فراوانی در تحقق جامعه سالم دارد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، ماریا خویش دوست در سومین نشست مجمع سلامت شهرستان دشتستان با اشاره به اینکه تحقق جامعه سالم وظیفهای همگانی است اظهار داشت: تکتک افراد جامعه باید برای تحقق نعمت الهی سلامتی بکوشند و دیگران را نیز در این راستا تشویق کنند.
خویش دوست با اشاره به اینکه سومین نشست مجمع سلامت با چهار موضوع سبک زندگی سالم، ساماندهی سگهای بلاصاحب، مدیریت پسماند و سلامت روان برگزار شده است ابراز داشت: این چهار موضوع پس از اخذ آرای مردمی، نهایی شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: در واقع چهار عامل تهدیدکننده سلامت دشتستان با اولویتبندی انتخابشده است.
وی افزود: عاملهای تهدیدکننده سلامت بیش از ۷۲ مورد هستند و ما از بین اینها با مشورت اندیشگاه سلامت، سبک زندگی سالم، ساماندهی پسماندها، ساماندهی سگهای بلاصاحب و اختلالات روان در سبک زندگی را انتخاب کردیم.
خویش دوست خاطرنشان کرد: در نظرسنجی مردمی که برگزار کردیم ۳ هزار و ۱۵۲ نفر پرسشنامه را تکمیل کردند که شیوه زندگی سالم هزار و ۲۸۲ رای، سگهای بلاصاحب، دفع غیربهداشتی پسماند ۲۱۵ و افسردگی ۱۵۰ رای آوردند که بهعنوان عوامل موثر تهدیدکننده سلامت اجتماعی انتخاب شدند
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان بیماریهای دیابت و فشارخون و قلب و عروقی در دشتستان آمار بالایی دارد، افزود: درخواست ما ایجاد کلینیک درمانی بیماران دیابتی است که امیدوارم موردتوجه قرار گیرد.
خویش دوست بابیان اینکه اندیشگاه سلامت شامل دو بخش خصوصی و عمومی است ابراز داشت: انشاءالله بهزودی بخش عمومی اندیشگاه نیز بهزودی فراخوان زده خواهد شد و از همه مردم دعوت میکنم مشارکت نمایند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان با اشاره به اینکه بیش از ۷۸ درصد محل دفن زبالهها فاقد حصارکشی هستند ابراز داشت: طبق بررسیهای بهعملآمده حدود ۷۰ درصد محل دفن زبالهها نزدیک محل زندگی مردم هستند و حدود ۸۰ درصد نیز فاقد حصارکشی میباشند.
خویش دوست موضوع سلامت روان را مهم ارزیابی کرد و گفت: افسردگی یکی از عوامل مهم و موثر در اقدام به خودکشی افراد است و آمارها نشان میدهد بیش از ۱۵ درصد افراد افسرده اقدام به خودکشی میکنند.
انتهای پیام/ س.غ ۳۰۳۰