توصیه های بهداشت محیطی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری التور
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
در راستای پیشگیری و کنترل بیماری التور با بیان اینکه مردم
از آب لوله کشی کلردار برای نوشیدن ، شستشوی ظروف و سبزیجات استفاده کنند و در غیر این صورت آب را بجوشانید و پس از سرد شدن مصرف نمایید گفت:
سبزیجات و میوهها باید قبل از مصرف با محلول پرکلرین، گندزدایی و پس از شستن با آب سالم مصرف شود .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شکیبا خطاب به عموم مردم گفت: از خرید و مصرف مواد غذایی پر خطر(آب میوه، بستنی، کباب و ...) از دستفروشان و دوره گردها اجتناب کنید.
وی تاکید کرد: قبل از غذا خوردن و بعد از اجابت مزاج ، دستهای خود را با آب سالم و صابون بشویید.
دکتر شکیبا افزود: از آشامیدن آبهای نامطمئن در پارکها، باغها و فضای سبز جداً اجتناب کنید ،
حتی الامکان از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده کنید ،
مواد خوراکی را در ظروف سر بسته، دور از دسترس مگس و حشرات نگهداری کنید و
زباله را در کیسههای مخصوص زباله نگهداری نمایید و در سطل های محل جمع آوری پسماند قرار دهید.
وی با بیان اینکه غذاها را به اندازه نیاز وبه صورت تازه تهیه و در یخچال نگهداری کنیدو از قرار دادن سبزی و میوه های نشسته در یخچال جداً خودداری نمایید گفت:
بعد از غذا چند قطره آب لیمو یا لیمو ترش تازه استفاده شود،
از شیر و فرآوردههای لبنی پاستوریزه استفاده کنید یا شیر را به مدت ۲۰ دقیقه قبل از مصرف بجوشانید و
در موقع خرید و حمل مواد غذایی، اقلامی مثل نان را در کنار میوه و سبزیجات نشسته و گوشت خام قرار ندهید.
دکتر شکیبا توصیه کرد: در مسافرتها حتما از لیوان شخصی، آب بسته بندی شده و میوههای قابل پوست کندن استفاده شود.
وی بیان کرد:
هنگام استفاده از استخرهای شنا موازین بهداشتی را رعایت نمایید.