عمومی | دانشگاه جامع علمی کاربردی

اضافه شدن بیش از ۱۲۰ رشته جدید به دوره های دانشگاه جامع علمی کاربردی

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از اضافه شدن بیش از ۱۲۰ رشته جدید به دوره های این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان، دکتر محمد فتحیان معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی درحاشیه مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید واحد استانی خوزستان با اشاره به مسئله توسعه صلاحیت حرفه ای اظهار داشت: متاسفانه به توسعه نظام صلاحیت حرفه ای در کشور توجه کافی نشده در حالی که در سایر کشورها به این مسئله توجه شده و موضوع بسیار مهمی است.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: نظارت ما در این دانشگاه ، نظارت محصول محور و مبتنی بر خروجی است. یعنی باید بررسی کنیم دانش آموختگانی که از این دانشگاه دانش آموخته می شوند آیا جذب بازار کار می شوند و اگر جذب بازار کار شده اند مهارت های لازم را کسب کرده اند یا خیر . دکتر فتحیان افزود: نظارت ما بر مراکز آموزش علمی کاربردی ، حمایتی و هدایتی است. وی در ادامه اظهار داشت: مقام معظم رهبری ، اصطلاح پنجه کارآمد را را عنوان فرموده اند که دانشگاه جامع علمی کاربردی نقش این پنجه را در فضای آموزش عالی مهارتی ایفا می نماید. دکتر فتحیان با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه نیست بلکه یک زیرنظام آموزش عالی است، افزود: ما در این زیرنظام ، با یک فرهنگ ، سبک فکری و ساختار ملی مواجه هستیم.
در ادامه این مراسم، آیت الله دکتر حیدری نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری طی سخنانی اظهار داشت: جایگاه علمی و فنآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، رفیع و مشخص و یکی از ابتکارات نظام مقدس جمهوری اسلامی است که در کنار سایر دانشگاه ها فعالیت می کند. این دانشگاه به خوبی توانسته جای خود را میان مردم و دانشجویان باز و توانسته با تربیت دانشجویان و جوانان را به طور مستقیم به میدان کار و فناوری وارد کند.
وی با اشاره به پیشرفت های علمی ایران در حوزه فناوری، یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهایی است که به شدت مورد استقبال دانشجویان خارجی به ویژه عراقی ها قرار گرفته است و جوانان عراقی علاقه و اشتیاق زیادی به تحصیل در دانشگاه های ایران دارند.
سپس ، سیفی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان اظهار داشت: خوزستان به عنوان یکی از صنعتی ترین استان ها که دانشگاه در آن سابقه تاریخی و گسترش و تنوع رشته و دانشجویان زیادی در آن وجود دارد، یکی از هدف های کلان کشور برای ایجاد ارتباط بین این دو نهاد باشد‌.
وی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یک دانشگاه یک گام از سایر دانشگاه ها جلوتر است و باید به این حوزه بیشتر ورود کنیم و انتظار می رود که بیشتر از گذشته برای ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه تلاش شود.
سیفی افزود: برای جذب و پذیرش دانشجو با توجه به ارتباطات و تجربیاتی که از قبل داریم و شناخت وزارت علوم و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با همکاری رایزن فرهنگی ایران در عراق به دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان کمک خواهیم کرد.
در ادامه دکتر رحیم قاسمیه رئیس سابق واحد استانی خوزستان اظهار داشت: اگر رسالت و ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی پیگیری شود، بسیاری از مشکلات قابل حل است. در حال حاضر مشکل اشتغالزایی داریم و خوزستان با نرخ بیکاری حدودا ۱۴ درصدی یکی از استان هایی است که از نرخ بالای بیکاری رنج می برد.
سپس دکتر کیانوش بهرهی سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه های آتی این واحد استانی برای تقویت و توسعه مراکز آموزشی، احیاء مراکز آموزشی تعطیل شده و ایجاد مراکز آموزش جدید بر اساس طرح توسعه آمایش آموزش عالی مهارتی، توسعه دوره های کوتاه مدت، ایجاد مرکز آموزش بین الملل، تقویت و توسعه فعایتهای پژوهشی، فرهنگی و آموزشی ارائه کرد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان گفت: در پذیرش مهرماه سالجاری واحد استان خوزستان تعداد ۳۱۰ کد رشته محل را پیش بینی کرده است که نسبت به سال گذشته ۲۷ درصد رشد دارد که از این تعداد ۱۱۳ کد رشته محل جدید می باشد و در مجموع ۲۳ هزار نفر ظرفیت جدید ایجاد شده است که نسبت به سال قبل ۷ هزار نفر بیشتر شده است .
در پایان این مراسم از خانواده شهدای دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان تجلیل شد .