برگزاری جلسه شورای مشورتی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری
جلسه شورای مشورتی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری، در راستای تصمیمات دفتر هماهنگی امور استانها در خصوص برگزاری جلسه وبینار با شورای مشورتی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی در استانها، جلسه مذکور در استان چهارمحال و بختیاری، با حضور جمعی از معاونین و مدیران ستادی و استانی برگزار شد .
در ابتدای این جلسه دکتر بهروز شایق بروجنی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری ضمن معرفی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی این استان، گزارش کاملی از وضعیت فعلی مراکز آموزش علمی کاربردی از جمله تعداد دانشجو، حوزه فعالیت آموزشی، موقعیت مرکز از نظر علمی، آموزشی و فرهنگی ارائه کرد.
وی در ادامه مشکلات مالی مراکز آموزش علمی کاربردی را یکی از مهمترین مشکلات در حال حاضر برشمرد و افزود: افزایش هزینه های پرسنلی و هزینه های جاری همزمان با سیاست های گذشته دانشگاه و کاهش دانشجو یکی از مهمترین مشکلات مراکز آموزش علمی کاربردی در زمان حال است .
دکتر شایق از همه روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان خواست تا با ایجاد ایده های نو و کارآمد در جهت نگاه ها و دیدگاه های کلانی که در مجموعه علمی کاربردی است، قدم هایشان را محکم تر بردارند.
سپس دکتر محمد فتحیان سرپرست معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اشاره به سیاست های نظارتی و کلان این دانشگاه، اظهار کرد: محوریت ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی، محوریت اشتغال زایی و حمایت صد در صدی در سطح کشور است و این باید به عنوان محور اساسی فعالیت های ما در همه امور لحاظ شود .
وی افزود : در نظر است با استفاده از مشاوره، حمایت و هدایت مراکز آموزش علمی کاربردی نقاط ضعف را اصلاح کرده و به نقطه تعادل با بهترین عملکرد برسانیم سپس نظارت انجام دهیم.
دکتر فتحیان ضمن اشاره به اینکه نظارت ما تا بحال نظارت فرآیند گرا و مبتنی بر مسیر فرآیند آموزش بوده است گفت: نظارت باید هوشمندانه، اثربخش و مستمر باشد.
وی نظارت بر خروجی و محصول مراکز آموزش علمی کاربردی را بسیار مهم و ضروری برشمرد و بیان کرد: باید از دیدگاه صنعت به ارزیابی اثربخش دانش آموختگان پرداخت و توانمندی دانش آموختگان را در صنایع مورد ارزیابی قرار دهیم.
سرپرست معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطر نشان کرد: حرکت از اقتصاد آموزشی به سمت اقتصاد مهارتی مبحث مهمی است که ما در این دانشگاه آن را دنبال می کنیم و اقتصاد مهارت محور ملاک اصلی ما در این دانشگاه است.
وی در پایان از حذف محدودیت برگزاری کلاس ها در پایان هفته خبر داد و اعلام کرد: مراکز آموزش علمی کاربردی می توانند همانند سایر دانشگاه ها، کلاس های دانشگاهی را در روزهای پنج شنبه و جمعه نیز برگزار کنند.
در ادامه این جلسه ، دکتر اصغر کشتکار قائم مقام رئیس و سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اشاره به سیاست ها و اهداف کلان این دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها یک دانشگاه نیست بلکه یک نظام آموزش عالی برای افزایش اشتغالزایی در کشور، یک میدان نبرد فکر و اندیشه و یک سازمان اقتصادی مهم است که باید توسعه یابد و به طور مستقل روی پای خود بایستد.
وی گفت: نگاه ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی به جایگاه رفیع این دانشگاه در زمینه آموزش مهارتی است و درصدد هستیم تمام دغدغهها و توجه روسا، مسئولان و اساتید این دانشگاه در سراسر کشور را بر تقویت آموزش مهارتیِ منجر به اشتغالزایی سوق دهیم. لذا هر طرح، ایده، درس، گام و قدمی که در این مراکز آموزش علمی کاربردی برداشته میشود باید بر اساس معیار مهم اشتغالزایی باشد.
در پایان این جلسه نیز برخی از روسای مراکز آموزش علمی کاربردی در خصوص مطالب ارائه شده و موارد و مشکلات موجود، سوالات خود را مطرح کردند.