۸ مرکز درمانی استان در بحث توریسم سلامت فعال است
نشست هم اندیشی کار گروه توسعه توریسم سلامت با حضور سرپرست دانشگاه و معاونان توسعه مدیریت و منابع ، درمان و دیگر مسئولان دانشگاه صبح امروز در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.
مسئول دفتر کارآفرینی و اشتغال دانشگاه گفت:
توسعه کمی و کیفی ظرفیت های ارائه خدمات تشخیصی_ درمانی ، انجام اقدامات زیرساختی در راستای توسعه بازار اقلام سلامت محور و حمایت از تولید کنندگان ، ایجاد زیرساخت های بهره مندی از خدمات نمایندگی (Agent) از مهمترین اقداماتی است که در راستای توریسم سلامت در دانشگاه انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه محمد رشیدی اظهار داشت: راه اندازی سامانه جامع (پلتفرم) گردشگری سلامت در آینده نزدیک که متشکل از سامانه اطلاعات برخی بیمارستان ها و بخش IPD،سامانه تریاژ برخط،ساماندهی نوبت دهی برخط،سامانه اطلاعات نظارت و ارزیابی های کیفی و کمی، سامانه رصد خدمات پشتیبان گردشگری سلامت( حمل و نقل ،اقامت، گردشگری و...) و سامانه اطلاعات شرکت های تخصصی فعال در حوزه گردشگری سلامت می باشد به عنوان یک سامانه جامع در پیشبرد اهداف دانشگاه درحوزه توریسم سلامت و ارتقاء آن به شمار می رود .
همچنین دکتر کبودی مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشگاه نیز گفت:
در حال حاضر مجوز پذیرش بیماران بین الملل در ۸ مرکز درمانی استان از جمله مراکز آموزشی درمانی امام رضا(ع)،امام علی (ع) ، دکتر محمد کرمانشاهی، معتضدی ، امام خمینی (ره ) و بیمارستان های بیستون، امام حسین (ع) و شهدا صادر شده است و صدور این مجوز برای بیمارستان سجاد و مرکز جراحی نور نیز در دست اقدام است.
وی اظهار داشت: نقاط قوت توریسم سلامت در استان کرمانشاه حضور نیروهای متخصص، متعهد و ماهر، پذیرش بیماران بین الملل برای ۸ مرکز درمانی استان ، پایین بودن هزینه های درمانی، زیرساخت های پزشکی قابل قبول و اخذ گواهینامه، تجهیزات پزشکی پیشرفته و وجود سایت IPD استاندارد و تایید شده برای مراکز دارای گواهینامه می باشد.
به گفته او در سال گذشته درمجموع تعداد ۱۷۱ بیمار در این بیمارستانها پذیرش شده و تحت درمان قرار گرفته اند.