عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بابل

طرح‌های تحقیقاتی باید در راستای حل مشکلات کشور اثرگذار باشد

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: یکی از ماموریت‌های جدی وزارت بهداشت تولید دانش و ایجاد قدرت در حوزه دانش و مراکز تحقیقاتی هست.

دکتر پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت بیان داشت: ۸۰۰ مرکز تحقیقات، ۲۵ شبکه تحقیقات،۲۰۰ مرکز تحقیقات در حوزه بهداشت و ۳۰۰ مرکز تحقیقات در حوزه سلامت مشغول فعالیت می‌باشند.
وی با اشاره به اینکه باید به نیروی انسانی بها داد و نخبگان رشته‌های مختلف پزشکی را جذب نمود تا فرار مغزها صورت نگیرد، افزود: دانشگاه نسل چهارم در حیطه اجتماعی و مردم، نیازهای جامعه را بررسی کرده و متناسب با نیاز جامعه، دنبال حل مسئله خواهد بود و مردم در حال حاضر در حوزه سلامت به ما نیاز دارند.

دکتر یونس پناهی با اشاره به اینکه یکی از ماموریت‌های جدی وزارت بهداشت تولید دانش، ایجاد قدرت در حوزه دانش و مراکز تحقیقاتی بوده است، عنوان کرد: برنامه‌های تحول به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ارسال‌شده که مراکز تحقیقاتی باید جهت‌دار شود؛ و این مراکز تحقیقاتی باید پاسخگو و در زمینه‌ی حل مسئله در راستای نیاز مردم فعالیت نمایند.

وی با ذکر این نکته که شعار سال، تاکید بر توسعه شرکت دانش‌بنیان بوده است، گفت: تمامی مشکلات حوزه شعار سال در کارگروه‌های معاونین پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور مورد بررسی قرار گرفته و برای هر یک از این مشکلات راهکارهایی مصوب شده که در نشست روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در خزر آباد مورد تصویب قرار خواهیم داد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت اثرگذاری طرح‌های تحقیقاتی، گفت: برای یافتن راهکار‌هایی برای افزایش اثرگذاری طرح‌های تحقیقاتی، کارگروهی ایجاد کردیم تا تحقیقات را به سمت حل مشکلات جامعه هدایت کنیم.

مهاجرت نخبه‌های کشور تهدیدی برای آینده جامعه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل از مهاجرت نخبه‌های پزشکی، ابراز نگرانی کرد .

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیدعلی مظفرپور سرپرست دانشگاه در نشست با دکتر پناهی معاون تحقیقات وزارت بهداشت گفت: شهرستان بابل با ۷ شهر و ۶۴۰ روستا، دارای جمعیتی بالغ بر ۵۳۱ هزار نفر است که پرجمعیت‌ترین شهر استان مازندران می باشد.

دکتر سیدعلی مظفرپور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی در سال ۶۲ تاسیس شد و دارای ۹ دانشکده و ۷ بیمارستان می‌باشد.

وی با توجه به اینکه شهر بابل در مرکز استان مازندران قرار دارد عملا بیماران زیادی از غرب استان مراجعه می‌نمایند، گفت: ۴۰ درصد از بیماران بستری شهرستان بابل از غرب استان بوده است و درصد اشغال تخت تمامی بیمارستان‌های بابل بالای ۷۵ درصد بوده است.

دکتر مظفرپور اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی بابل به‌عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه شمال کشور متصدی درمان بسیاری از مردم شهرستان بابل و غرب استان مازندران است.

وی ادامه داد: نکته نگران‌کننده، جذب اعضای هیات و دانشجویان نخبه توسط کشورهای دیگراست که تهدیدی برای ادامه وضعیت سلامت و تولید علم کشور می‌باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: از مسئولان کشور و وزارت بهداشت تقاضا داریم تمهیدات لازم برای حفظ و نگهداری دانشجویان نخبه کشور را بیش از گذشته فراهم نمایند تا سرمایه‌های کشور، در جامعه خود مشغول ارائه خدمت شوند.

جهت مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک کنید.