عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

تعداد پایگاه‌های اورژانس در استان بوشهر کافی نیست/گزارش تصویری

احمد محمدی زاده افزود: تلاش می‌شود با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای ساخت پایگاه‌ها و تجهیز آنها از سوی اورژانس این مشکل برطرف شود و تعداد پایگاه‌های اورژانس در استان افزایش یابد.
وی ادامه داد: ظرفیت‌های قابل‌توجهی در بخش اورژانس در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی وجود دارد که قرار شد با یک هم‌افزایی از این ظرفیت‌ها در استان بهره گرفته شود.
محمدی زاده افزود: در شرایطی لازم است که اورژانس به مناطق صنعتی و نفت‌خیز کمک کند و در شرایطی نیز می‌طلبد آنها به این مجموعه کمک کنند.
وی با اشاره به حضور صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در استان بوشهر گفت: تلاش می‌شود در یک توافق سه‌جانبه بین اورژانس، مجموعه نفت و استانداری بوشهر تفاهم‌نامه‌ای منعقد شود تا از ظرفیت این صنایع برای تقویت خدمات اورژانس استفاده شود.
محمدی زاده افزود: تمام این صنایع در حاشیه جاده‌ها و در پشت فنس‌ها خدمات اورژانس خوب و قابل‌توجهی دارند که اگر این ظرفیت به کمک استان بیاید بسیاری از مشکلات اورژانس در استان برطرف می‌شود.
وی با اشاره به ساخت ۱۸ واحد پتروشیمی در استان بوشهر گفت: انتظار می‌رود با استفاده از ظرفیت صنایع خلا پایگاه‌های اورژانس در این استان برطرف شود.
استاندار بوشهر همچنین بر ضرورت همکاری در خصوص ساخت مرکز دیسپاچینگ (فرماندهی متمرکز) اورژانس در بوشهر تاکید کرد و گفت: تلاش می‌شود از همه ظرفیت‌ها برای احداث این مجموعه در استان بهره گرفته شود.

تقویت و ارتقای کیفیت اورژانس استان بوشهر در اولویت دانشگاه علوم پزشکی است


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تقویت و ارتقای کیفیت اورژانس استان بوشهر در اولویت دانشگاه علوم پزشکی است.
دکتر حسن ملکی‌زاده با اشاره به بازی‌های جام جهانی قطر گفت: با توجه به فاصله کم مسیر دریایی بوشهر به قطر این استان آمادگی دارد درزمینهٔ اورژانس دریایی خدمات لازم را ارائه کند.
انتهای پیام/